سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی محترم مولوی مطیع الحق خالص با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ ملاقات نمود!

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۸ - ۸:۴۱
سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی محترم مولوی مطیع الحق خالص با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ ملاقات نمود!

محترم مولوی مطیع الحق خالص، سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی با محترم ایلوا فیلیون، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ در افغانستان و معاون آن محترمه دنیلا در حضور داشت محترم ملا نورالدین ترابی معاون جمعیت ملی و محترم داکتر محمد نبی برهان سکرترجنرال جمعیت ملی در دفتر کار شان ملاقات نمود.

در این ملاقات پیرامون پیامدهای حوادث اخیر طبیعی و غیر طبیعی در افغانستان، پاسخدهی بهتر به آسیب دیده گان حوادث و همچنین هماهنگی بهتر بین جمعیت هلال احمر افغانی و کمیته بین المللی صلیب سرخ بحث صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

کابل؛ خانواده‌های در معرض خطر احتمالی لغزش کوه ارزیابی شدند

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

یک گروه ۳۰ نفری از رضاکاران آموزش‌دیده در بخش زمین‌شناسی، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، به منطقه کوه چهلستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۷:۵۸
Background image

هلال احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی، هزاران تن از جوانان را برای افزایش آگاهی و ارتقای مهارت‌های‌شان آموزش داده است

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، در مجموع به ۵۷۸۶ دانش آموز در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
Background image

بلخ؛ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی به ۲۲۴ کارگر در مقابل کار توزیع شد

شنبه، ۲۰ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی را به ۲۲۴ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در منطقه خیرآباد ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، در مقابل کار توزیع نمود.

بر. . .

BACK TO NEWS