کابل؛ خانواده‌های در معرض خطر احتمالی لغزش کوه ارزیابی شدند

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۴:۹
K

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

یک گروه ۳۰ نفری از رضاکاران آموزش‌دیده در بخش زمین‌شناسی، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، به منطقه کوه چهلستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر کابل اعزام شده تا وضعیت خانواده‌های در معرض خطر احتمالی لغزش کوه، ناشی از ایجاد درز در این منطقه را ارزیابی نمایند.

رضاکاران در جریان ارزیابی، معلومات لازم درباره وضعیت منطقه، تعداد و وضعیت خانواده‌های در معرض خطر احتمالی و پیامدهای احتمالی لغزش کوه جمع‌آوری کردند.

همچنان، این گروه درباره تدابیر آمادگی و پیشگیری پیش از وقوع احتمالی حادثه، اقدامات لازم هنگام وقوع حادثه و فعالیت‌هایی که پس از وقوع حادثه انجام خواهد شد، نیز معلومات جمع‌آوری نمود.

معلومات جمع‌آوری‌شده با مسؤولین مربوط شریک خواهد شد تا بر اساس ارزیابی وضعیت، اقدامات بعدی مورد نیاز تنظیم و تصمیم‌های لازم اتخاذ شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

کابل؛ خانواده‌های در معرض خطر احتمالی لغزش کوه ارزیابی شدند

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

یک گروه ۳۰ نفری از رضاکاران آموزش‌دیده در بخش زمین‌شناسی، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، به منطقه کوه چهلستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۷:۵۸
Background image

هلال احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی، هزاران تن از جوانان را برای افزایش آگاهی و ارتقای مهارت‌های‌شان آموزش داده است

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، در مجموع به ۵۷۸۶ دانش آموز در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
Background image

بلخ؛ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی به ۲۲۴ کارگر در مقابل کار توزیع شد

شنبه، ۲۰ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی را به ۲۲۴ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در منطقه خیرآباد ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، در مقابل کار توزیع نمود.

بر. . .

BACK TO NEWS