پکتیکا

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۷ - ۱۰:۱۸
پکتیکا

سرپناه از حقوق اساسی بشر است!

بناءً، روز ۲۳ جمادی الاولی سال ۱۴۴۴ ه ق، از سوی هلال احمر افغانی، دومین قسط کمک نقدی برای تعمیر خانه های ۶۱۴ خانواده زلزله زده، در ولسوالی گیان ولایت پکتیکا، با مجموع مبلغ؛ ۸ میلیون و شش صد و هجده هزار و چهارصد افغانی، مساعدت نقدی انجام شد. قابل ذکر است که قبلاً نیز همرای۶۱۴ خانواده در ولسوالی مذکور مبلغ ۲۸۶۷۲۰۰۰ افغانی از سوی هلال احمر افغانی، کمک نقدی صورت گرفته بود. همچنین برای ۵۳۰ خانواده در ولسوالی برمل این ولایت ۲۲ میلیون و پنجصد و هفتاد و چهار هزار۲۲۵۷۴۰۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شده بود.

 

پکتیکا

 

پکتیکا

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۴
Background image

هزاران بیمار در ولایت ارزگان از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۲۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ارزگان، به ۱۶۴۵ بیمار خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۲۰:۱۹
Background image

برای ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولایت خوست زمینه دسترسی به آب آشامیدنی صحی فراهم شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، زمینه دسترسی ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی به آب آشامیدنی صحی را در ولسوالی‌های علیشیر و گربز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در پکتیکا مواد غیرخوراکی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی تروو ولایت پکتیکا، مواد غیرخوراکی توزیع کرد.

این کمک‌ که از سوی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی. . .

BACK TO NEWS