هرات؛ برای ۷۹ خانواده عودت‌کننده، به‌منظور راه‌اندازی کاروبارهای کوچک، کمک نقدی توزیع شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۲۰:۳۲
H

یکشنبه، ۳۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی در چارچوب پروژه تغییرات اقلیمی، مبلغ یک میلیون و ۵۸۰ هزار افغانی کمک نقدی را برای ۷۹ خانواده عودت‌کننده و آسیب‌دیده در ولسوالی‌های شیندند و زنده‌جان ولایت هرات توزیع کرد تا از آن برای راه‌اندازی و توسعه کاروبارهای کوچک‌شان استفاده کنند.

این کمک که با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی تهیه شده بود بر اساس آن، به هر خانواده ۲۰ هزار افغانی پرداخت شد.

مستفیدین این پروگرام، خانواده‌های عودت‌کننده‌ای هستند که افزون بر مشکلات اقتصادی، بر اثر حوادث طبیعی و تغییرات اقلیمی نیز آسیب دیده بودند و با وجود داشتن مهارت‌های حرفه‌وی، به‌دلیل نبود امکانات مالی توان آغاز کاروبارهای خود را نداشتند.

مستفیدین این پروگرام را خانواده‌های عودت‌کننده‌ای تشکیل می‌دهند که افزون بر مشکلات اقتصادی، از اثر حوادث طبیعی و تغییرات اقلیمی نیز متضرر شده‌اند و با وجود داشتن مهارت‌های حرفه‌وی، به‌دلیل نبود امکانات مالی، توان راه‌اندازی کاروبارهای خویش را نداشتند.

قرار است مستفیدین در بخش‌های زنبورداری، خیاطی، ولدینگ‌کاری، نلدوانی، امور برقی، گلدوزی، ترمیم یخچال، ترمیم موبایل و سایر حرفه‌ها، کاروبارهای کوچک خود را آغاز یا توسعه دهند.

همچنان پس از توزیع کمک‌ها، مستفیدین با حضور هیئت هلال‌احمر افغانی، وسایل و تجهیزات مورد نیاز کاروبارهای خود را از بازار خریداری کردند.

قابل یادآوری است که این کمک، قسط نخست برنامه بوده و قرار است پس از آغاز کاروبارها، قسط دوم کمک نیز در ماه‌های آینده به آنان توزیع شود.

این پروگرام به‌منظور تقویت اقتصادی خانواده‌های نیازمند و عودت‌کننده، فراهم‌سازی زمینه کار و خودکفایی آنان تطبیق می‌شود.

هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند از طریق برنامه‌های حرفه‌وی و معیشتی، زمینه کار، درآمد و ثبات اقتصادی را برای خانواده‌های نیازمند و عودت‌کننده فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۴
Background image

هزاران بیمار در ولایت ارزگان از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۲۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ارزگان، به ۱۶۴۵ بیمار خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۲۰:۱۹
Background image

برای ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولایت خوست زمینه دسترسی به آب آشامیدنی صحی فراهم شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، زمینه دسترسی ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی به آب آشامیدنی صحی را در ولسوالی‌های علیشیر و گربز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در پکتیکا مواد غیرخوراکی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی تروو ولایت پکتیکا، مواد غیرخوراکی توزیع کرد.

این کمک‌ که از سوی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی. . .

BACK TO NEWS