پکتیکا!

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹ - ۹:۳۲
پکتیکا!

از سوی هلال احمر افغانی ۶۵ باب خانه که طور اساسی در مناطق تشنکی و شیرو راغه ولسوالی گیان ولایت پکتیکا اعمار شده است، با بستره های جدید، فرش، ظروف، سیستم برق آفتابی، مواد غذایی و یک تعداد لوازم دیگر توسط محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی به آن عده خانواده های زلزله زده سپرده شد که زلزله شدید سال گذشته خانه های آنها را ویران نموده بود. دیروز در مراسم سپردن این خانه ها، محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی به شرکت کننده گان در جلسه گفت: غم و اندوه زلزله پکتیکا و خوست بالاتر از سطح منطقه بود و مردم افغانستان و جهان را غمگين ساخت؛ این درد، درد مشترک تمام ملت بود. وی با اشاره به اولین سفر خود به منطقه در اول ماه اگست گذشته گفت: ما بعد از زلزله به ساحه آمدیم و وعده اعمار خانه ها را طور اساسی برای خانواده های زلزله زده داده و به کمک دوامدار به آنها ادامه خواهیم داد؛ تاکنون هلال احمر افغانی با ۵۸۳ خانواده متضرر از زلزله در ولسوالی گیان برای ترمیم خانه ها بیش از ۲۰۰ هزار افغانی با هر خانه کمک نقدی نموده است، اما در بخش اعمار ۲۵۸ خانه، تاکنون اعمار ۶۵ خانه تکمیل شده و آنرا به مستحقین امروز تسلیم می دهیم.وی از هلال احمر ترکیه که مصارف ساخت این خانه ها را متقبل شده است، تشکری نمود. ایوب اُزدا نماینده هلال احمر ترکیه در این نشست گفت: ما درد مردم پکتیکا را که در زلزله سال گذشته متاثر شده بودند احساس کردیم، بناء به منطقه آمدیم و با زلزله زده گان کمک کردیم؛ مردم ترکیه همیشه افغان ها را حمایت و کمک خواهند کرد. گفتنی است از این ۶۵ باب خانه، ۴۶ باب خانه در ساحه تشنکی و ۱۹ باب خانه باقی مانده در منطقه شیرو راغه قرار دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۶:۵۴
Background image

هرات؛ معاون هلال‌احمر افغانی وضعیت خدمات صحی و ملکیت‌ها این اداره را مورد ارزیابی قرار داد

پنجشنبه، ۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در جریان سفرش به ولایت هرات، از مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی، کلینیک اساسی حضرت ابوبکر صدیق، محل اقامت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۵:۲۷
Background image

میدان وردک؛ بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ ذو الحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمرافغانی، به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در مرکز میدان‌شهر و ولسوالی‌های نرخ، جلریز، سیدآباد، چک و جغتوی ولایت میدان وردک، بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۰
Background image

به مشکلات صحی بیش از ۶۷۰۰ بیمار در لغمان رسیدگی شده است

پنج‌شنبه، ۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت لغمان، به ۳۴۶۸ تن بیمار خدمات صحی شامل معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها،. . .

BACK TO NEWS