کندز؛ دو پروژه کار در بدل پول نقد آغاز شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۶:۹
K

پنجشنبه، ۲۹ صفر ۱۴۴۸

دو پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در قریه‌های کله‌گاو و بوز قندهاری مربوط به شهر کندز آغاز شد.

از طریق این پروژه‌ها، ۲۱۳ کارگر مسلکی و غیرمسلکی محلی برای مدت یک ماه به کار گماشته می‌شوند که به هر کارگر مسلکی روزانه ۱۰۰۰ افغانی و به هر کارگر غیرمسلکی روزانه ۵۰۰ افغانی مزد پرداخت خواهد شد.

در جریان این پروژه‌ها، شماری از فعالیت‌های عام‌المنفعه از جمله حفر کانال‌ها، ساخت بندهای آب و پلچک‌ها و احداث دیوارهای سنگی مجهز به جالی‌های فلزی برای حفاظت از کناره‌های نهرها انجام می‌شود.

این پروژه‌ها ضمن فراهم‌سازی زمینه کار و کسب درآمد موقت برای خانواده‌های نیازمند، با ساخت و بازسازی زیربناهای عامه، به رفع شماری از نیازهای باشندگان این مناطق نیز کمک خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که. . .

BACK TO NEWS