کابل؛ دو تفاهم‌نامه به‌منظور گسترش خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به امضا رسید

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۸:۵۶
K

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مرکز اسلو ناروی و رابطه العالم الاسلامی عربستان سعودی، دو تفاهم‌نامه همکاری را در زمینه تقویت خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به امضا رساندند.

بر اساس یکی از این تفاهم‌نامه‌ها، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و فین جارله رود، رئیس اجرایی مرکز اسلو ناروی، به‌منظور تقویت همکاری‌های خدمات صحی توافق کردند. بر اساس تفاهم‌نامه دیگر، میان رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و سعد، معاون رابطه العالم الاسلامی، و رئیس اجرایی مرکز اسلو ناروی، در زمینه ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران، تقویت و توانمندسازی خدمات آنان همکاری صورت خواهد گرفت.

هنگام امضای تفاهم‌نامه‌ها، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور در باره خدمات بشردوستانه و صحی هلال‌احمر افغانی معلومات ارائه نموده، گفت که این اداره در زمینه تداوی بیماران روانی، انجام عملیات جراحی اطفال مبتلا به سوراخ قلب از طریق شفاخانه قلبی و سایر بخش‌های صحی خدمات ارائه می‌کند.

وی همچنین درباره حمایت و خودکفایی زنان بی‌سرپرست از طریق آموزش‌های حرفه‌وی در هفت زون ساحوی هلال‌احمر افغانی، ارائه کمک به مهاجران عودت‌کننده و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث، و ارائه خدمات صحی از طریق کلینیک‌های ثابت و تیم‌های سیار در سراسر کشور، معلومات ارائه نمود.

آقای دلاور گفت که هرگونه حمایت شرکای بین‌المللی، برای رسیدگی به نیازمندان و توسعه خدمات بشردوستانه، مخصوصاً در بخش تداوی و انجام عملیات جراحی اطفال مبتلا به سوراخ قلب و توسعه سایر خدمات صحی، مهم است.

آقای رود و آقای سعد خدمات بشردوستانه هلال‌احمر افغانی را تقدیر نموده و اطمینان دادند که برای گسترش همکاری‌ها با این اداره و جلب حمایت جهانی از فعالیت‌های آن، به تلاش‌های خود ادامه خواهند داد.

همزمان با امضای تفاهم‌نامه‌ها، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، رئیس اجرایی مرکز اسلو ناروی و معاون رابطه العالم الاسلامی از بخش‌های مختلف شفاخانه قلبی نیز بازدید نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۹:۳۹
Background image

کندهار؛ ۴ میلیون افغانی کمک نقدی به ۴۰۰ زن نیازمند توزیع شد

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، در چهارمین مرحله کمک‌های نقدی به ۴۰۰ زن نیازمند در منطقه ناحیه نهم شهر کندهار، ۴ میلیون افغانی توزیع نمود.

این کمک که با حمایت کمیته بین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۸:۵۶
Background image

کابل؛ دو تفاهم‌نامه به‌منظور گسترش خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به امضا رسید

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مرکز اسلو ناروی و رابطه العالم الاسلامی عربستان سعودی، دو تفاهم‌نامه همکاری را در زمینه تقویت خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۶:۵۸
Background image

کابل؛ بر تقویت همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و هلال‌احمر قطر تأکید شد

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با آقای بها النجومی، رئیس هلال‌احمر قطر در افغانستان، دیدار تعارفی انجام داده و درباره اهمیت تقویت همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS