سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی در ناروی از جهانیان تقاضا نمود تا مساعدت های بشردوستانه را با سیاست وابسته نسازند

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۱/۵ - ۱۳:۵۵
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی در ناروی از جهانیان تقاضا نمود تا مساعدت های بشردوستانه را با سیاست وابسته نسازند

مولوی مطیع الحق خالص سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی طی سفر خویش به کشور ناروی در نشست که در پایتخت ان کشور که در مورد افغانستان تدویر یافته است بتاریخ ۴ دلو سال روان از جهانیان تقاضا نمود که مساعدت های بشردوستانه خویش را با سیاست ربط ندهند و مساعدت های بشری خویش را با مردم نیاژمند افغانستان گسترش دهند.

موصوف افزود اگر جهانیان علاقمند کمک به افغانستان هستند ومیخواهند تمام مساعدت ها به مردم مستحق به طور عادلانه و شفاف توزیع گردد بهتر خواهد بود که با جمعیت افغانی سره میاشت مساعدت نقدی و جنسی نمایند.

سرپرست جمعیت ملی نیز اطمنان داد که تمامی مساعدت ها بطور شفاف بالای مردم نیازمند توزیع میگردد. ایشان نیز افزود که جمعیت هلال احمر افغانی طی ۵ ماه اخیر برای حدود چهل و دو هزار فامیل نیازمند در ولایات مختلف کشور مساعدت مواد خوراکی و غیر خوراکی نموده و کوشش می نماید که این روند را در سایر نقاط افغانستان وسعت بخشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۵۱
Background image

ننگرهار؛ به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

دوشنبه، ۵ صفر ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ننگرهار، به ۳۷۸۸۵ بیمار خدمات صحی شامل؛ معاینه، توزیع ادویه مورد نیاز، پانسمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۵۵
Background image

لوگر؛ به ۲۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های غیرغذایی توزیع شد

یکشنبه، ۴ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به ۲۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در منطقه ذاهدآباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، کمک‌های غیرغذایی توزیع نمود.

براساس این کمک‌ها، برای هر خانواده پنج. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۰:۳۱
Background image

ارزگان؛ به هزاران بیمار خدمات گستردهٔ صحی ارائه شده است

یکشنبه، ۴ صفر ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ارزگان، به ۲۰۴۵ بیمار خدمات صحی شامل؛ معاینه، توزیع ادویه مورد نیاز، پانسمان زخم. . .

BACK TO NEWS