به مناسبت ماه رمضان؛ بیش از ۹ میلیون افغانی کمک نقدی برای صدها خانواده نیازمند در ارزگان توزیع شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۹:۳۴
به مناسبت ماه رمضان؛ بیش از ۹ میلیون افغانی کمک نقدی برای صدها خانواده نیازمند در ارزگان توزیع شد

یکشنبه، ۱۲ رمضان ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی، برای ۷۱۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت، در ولایت ارزگان مبلغ ۹ میلیون و ۲۳۰ هزار (۹،۲۳۰،۰۰۰) افغانی کمک نقدی توزیع کرد.
در کمک، به هر خانواده ۱۳ هزار افغانی مساعدت شد تا بتوانند در ماه مبارک رمضان نیازهای اولیه خود را تأمین کنند.
هلال احمر افغانی با درنظرداشت هفت اصل اساسی خود، حمایت از هم‌وطنان نیازمند و آسیب‌پذیر را از اولویت‌های کاری خویش می‌داند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۵۲
Background image

بیش از ۷ تُن کمک غذایی آذربایجان به هلال‌احمر افغانی سپرده شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
الهام محمدوف، سفیر آذربایجان در افغانستان، ۱۵۰ بسته مواد غذایی را به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی به محترم شیخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۲۷
Background image

کمک‌های رمضانی در کابل؛ برای ۳۰۰ خانواده نیازمند مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
 هلال‌احمر افغانی در مرستون مرکزی کابل، برای ۳۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت، انواع مواد غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها در حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۸:۳۷
Background image

به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ به ۴۰۰ خانواده نیازمند در لغمان خرما توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۱.۶ تن خرما برای ۴۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در ولایت لغمان توزیع شد.
این کمک که از سوی مرکز کمک‌های. . .

BACK TO NEWS