سرپرست ریاست عمومی با مسئول هلال احمر قطرى در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود! 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۳۱
خبر

سرپرست ریاست عمومی با مسئول هلال احمر قطرى در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود! 

امروز چهارشنبه ۱۸ ماه شوال، محترم شیخ‌ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، در دفتر کاری خود با مسئول هلال احمر قطر در افغانستان، آقای حسین احمد بوتانی، و هیئت همراه اش به‌منظور حمایت از کمک‌های بشردوستانه این جمعیت خیریه ملی و هماهنگی در فعالیت‌های مشترک، دیدار و نشستی برگزار نمود. 

در این نشست، سرپرست ریاست عمومی از کمک‌های گذشته هلال احمر قطر در افغانستان ابراز قدردانی نمود و معلوماتی را در مورد نیازها و مشکلات عودت‌کنندگان با آنان شریک ساخت.
همچنان، آقای دلاور نقش کمک‌های قطر و سایر جمعیت‌های ملی را در خدمات ارائه‌شده توسط هلال احمر افغانی به خانواده‌های عودت‌کننده مهم خواند و خواهان فراهم‌سازی کمک‌های عاجل در این زمینه شد. 
سپس، مسئول هلال احمر قطر در افغانستان و هیئت همراه اش از خدمات بشری هلال احمر افغانی ستایش نمودند و وعده سپردند که در حمایت و پشتیبانی از عودت‌کنندگان، هلال احمر افغانی را تنها نخواهند گذاشت و همکاری‌های‌شان را با این جمعیت خیریه ملی گسترش خواهند داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۴:۵۶
Background image

کابل؛ ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع زمین هلال‌احمر افغانی در ولایت قندهار به مزایده گذاشته شد

پنجشنبه، ۱ صفر ۱۴۴۸

زمینی به مساحت ۸۷۲۱٫۵۶ متر مربع، مربوط به هلال‌احمر افغانی که در بلاک دوم، جاده احمدشاهی، ناحیه چهارم شهر قندهار موقعيت دارد، برای سرمایه‌گذاری برای مدت ۲۵ سال به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۱۶
Background image

پنجشیر؛ ورکشاپ آموزشی دسترسی مصئون و مدیریت رضاکاران برای ۵۰ رضاکار به پایان رسید

چهارشنبه، ۲۹ محرم ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی چهارروزه "دسترسی مصئون و مدیریت رضاکاران" برای ۵۰ تن از رضاکاران نمایندگی ولایتی هلال‌احمر افغانی در ولایت پنجشیر، با توزیع تصدیق‌نامه‌ها به پایان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

BACK TO NEWS