پروان؛ ۱۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب از کمک‌های غیرغذایی بهره‌مند شده‌اند

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۴:۱۵
Pr

دوشنبه، ۲۲ ذوالحجه ۱۴۴۷

۱۰ خانواده سیلاب‌زده در ولسوالی کوه‌صافی ولایت پروان از کمک‌های غیرغذایی هلال احمر افغانی بهره‌مند شده اند.

در جریان این کمک‌ها، به ۹ خانواده‌ای که در اثر سیلاب‌های اخیر منازل‌شان به‌گونهٔ قسمی آسیب دیده بود، به‌منظور رفع نیازهای عاجل، برای هر خانواده یک تخته ترپال پلاستیکی، ۶ تخته کمپل، یک سِت وسایل آشپزخانه و ۳ صندوق پلاستیکی توزیع شد.

همچنان، به یک خانواده‌ای که منزل مسکونی آن به‌طور کامل تخریب شده بود، یک باب خیمه، یک تخته ترپال پلاستیکی، ۶ تخته کمپل، ۲ سِت وسایل آشپزخانه و ۳ صندوق پلاستیکی نیز مساعدت شد.

هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند تا از طریق ارائه کمک‌های اضطراری و غیرغذایی، به خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در تأمین نیازهای اولیه و رفع نیازهای عاجل‌شان مساعدت نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۸:۲۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ شش‌روزه محاسبه مالی به پایان رسید

دوشنبه، ۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه محاسبه مالی که برای ۲۰ تن از کارکنان ریاست مالی، آمریت کنترول و شفاخانه مرکزی هلال‌احمر افغانی در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شده بود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه نظارت رسانه‌ها آغاز شد

یکشنبه، ۲۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه "نظارت رسانه‌ها و نقشه بردارى رسانه‌ای" از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی برای کارکنان بخش نشرات دفاتر ساحوی، نمایندگی‌ها. . .

BACK TO NEWS