معاون هلال احمر افغانی در کنفرانس مشارکت جامعه برای محو پولیو اشتراک و سخنرانی نمود! 

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۸:۱۱
خبر

معاون هلال احمر افغانی در کنفرانس مشارکت جامعه برای محو پولیو اشتراک و سخنرانی نمود! 

۱۸ ماه شوال، در قطر به ابتکار بنیاد بیلگیټس، کنفرانس تحت عنوان "مشارکت جامعه برای محو پولیو" با حضور معاون هلال احمر افغانی، آقای حافظ عزیزالرحمن، نمایندگان فدراسیون بین‌المللی، صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFPA)، سازمان جهانی صحت (WHO)، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (UNICEF)، سازمان ایمرجنسی (EMERGENCY) و مؤسسه لاپیس برگزار شد. 

معاون هلال احمر افغانی در سخنرانی خود پیرامون مفهوم جوامع، معرفی آن، و ارزش‌های فرهنگی‌ای که در شکل‌گیری یک جامعه سالم نقش مهم دارند، معلومات مفصل ارائه نمود.
 همچنان، موصوف نقش حیاتی رضاکاران در پیوند میان جامعه و ابتکارات صحی را توضیح داد و افزود که اگر رضاکاران در مورد جلوگیری از پولیو و صحت عمومی آموزش لازم را ببینند، می‌توانند جامعه را به‌صورت معنی‌دار و مؤثر در این راستا دخیل سازند. 
همچنان، آقای عزیزالرحمن بر اهمیت مشارکت مؤثر جامعه و از میان برداشتن پولیو تأکید نموده و خواستار برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی در زمینه آگاهی عامه از پولیو و ارتقای ظرفیت رضاکاران شد. موصوف همچنین به اقداماتی که هلال احمر افغانی در سطح کشور برای افزایش مشارکت جامعه انجام داده است، از جمله ایجاد کمیته‌های مادران، شوراهای صحی، جذب شخصیت‌های تأثیرگذار و رضاکاران اشاره نمود. او افزود که با داشتن ۲۶۵۰۰ رضاکار در سراسر کشور، هلال احمر توانسته نقش فعال و مؤثری در گسترش بسیج اجتماعی و ارتقای آگاهی‌های صحی ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۸:۲۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ شش‌روزه محاسبه مالی به پایان رسید

دوشنبه، ۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه محاسبه مالی که برای ۲۰ تن از کارکنان ریاست مالی، آمریت کنترول و شفاخانه مرکزی هلال‌احمر افغانی در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شده بود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه نظارت رسانه‌ها آغاز شد

یکشنبه، ۲۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه "نظارت رسانه‌ها و نقشه بردارى رسانه‌ای" از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی برای کارکنان بخش نشرات دفاتر ساحوی، نمایندگی‌ها. . .

BACK TO NEWS