شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۲۲:۶
خبر

شفاخانه‌ اختصاصى هلال احمر افغانی برای تداوی بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب، به زودی فعالیت‌های خود را آغاز می‌نماید! 

امروز دوشنبه، ۲۱ ذوالقعده، نشست رهبری جمعیت خیریه ملی هلال احمر افغانی تحت ریاست محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی و با حضور معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن، سرپرست سکرتر جنرال محترم مولوی روح‌الله عبدالسلام و شماری از مسئولین بخش های مختلف دفتر مرکزی برگزار شد. 

در این نشست، سرپرست ریاست عمومی با مسئولین در مورد آغاز عملیات در شفاخانه بیماران سوراخ قلب، رفع مشکلات موجود و برخی اﺯ مسائل اداری دیگر بحث و گفتگو نمود. همچنان در رابطه به موضوعات مطرح‌شده، هدایت‌ها و توصیه‌های لازم را به مسئولین مربوطه جهت بهبود هرچه بیشتر امور ارائه نمود. 

قابل ذکر است که با وجود نبود یک شفاخانه مجهز برای تداوی بیماران سوراخ قلب، هلال احمر افغانی توانسته بر اساس تفاهم‌نامه‌هایی که با شفاخانه‌های مختلف داخلی امضا نموده، هزاران بیمار قلبی را تداوی و تمامی مصارف آن‌ها را نیز پرداخت نموده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

کابل؛ به‌منظور کرایه‌گیری ۶ عراده موتر برای تیم‌های صحی سیار ننگرهار و نیمروز، داوطلبی برگزار شد

چهارشنبه، ۲۶ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

به‌منظور کرایه‌گیری ۶ عراده موتر برای تیم‌های صحی سیار هلال‌احمر افغانی در ولایت‌های ننگرهار و نیمروز، جلسه داوطلبی در دفتر مرکزی این اداره برگزار شد.

قرا. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۱۳
Background image

کابل؛ فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، مواد غیرغذایی و یک عراده موتر فورک‌لیفت را به هلال‌احمر افغانی تحویل داد

چهارشنبه، ۲۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی در افغانستان، ۱۶۰۰ تخته کمپل، ۲۰۰ باب خیمه، ۲۰۰ سِیت وسائل آشپزخانه، ۴۰۰ تخته ترپال، ۴۰۰ بوشکه نگهداری آب پاک و یک عراده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۷:۲۷
Background image

نورستان؛ به ۲۰ خانواده سیلاب‌زده، ۲۱۰ هزار افغانی کمک نقدی صورت گرفت

سه‌شنبه، ۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

۲۱۰ هزار افغانی کمک نقدی از سوی هلال‌احمر افغانی به ۲۰ خانواده سیلاب‌زده در شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، صورت گرفت.

این کمک که از سوی فدراسیون بین‌المللی. . .

BACK TO NEWS