دوازده و نیم میلیون افغانی کمک نقدی به دهاقین نیازمند در بلخ توزیع شد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۸:۵۶
دوازده و نیم میلیون افغانی کمک نقدی به دهاقین نیازمند در بلخ توزیع شد

چهارشنبه، ۲۲ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷ 
هلال احمر افغانی، برای ۵۰۰ دهقان آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، درمجموع دوازده و نیم میلیون (۱۲,۵۰۰,۰۰۰) افغانی کمک نقدی توزیع کرد که به هر دهقان مبلغ ۲۵ هزار افغانی مساعدت شد. 
این کمک نقدی، علاوه بر حمایت مالی دهاقین در بهبود سطح محصولات زراعتی و تأمین امنیت غذایی نیز تأثیرگذار خواهد بود. 
قابل ذکر است که چند روز پیش نیز در ولسوالی چهاربولک، به ۷۵۰ دهقان نیازمند نزدیک به ۱۹ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۹:۳۷
Background image

پکتیکا؛ ۲۲.۵ میلیون افغانی کمک نقدی به ۱۵۰۰ خانواده بیجاشده توزیع شد

چهارشنبه، ۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۲۲.۵ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۱۵۰۰ خانواده بیجاشده داخلی در ولسوالی‌های برمل، شکیِن و تروو ولایت پکتیکا توزیع کرد.

این کمک که از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۶:۴۶
Background image

کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و آی سی آر سی تأکید شد

چهارشنبه، ۱۲ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، در دفتر مرکزی این اداره با خانم یاسمین پراز دِسیموز،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۴:۵۵
Background image

کابل؛ ورکشاپ دو روزه نهایی‌سازی پالیسی جوانان و رضاکاران آغاز شد

سه‌شنبه، ۱۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

ورکشاپ دو روزه‌ به منظور بازنگری، غنی‌سازی و نهایی نمودن پالیسی جوانان و رضاکاران، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، با حمایت مالی صلیب سرخ. . .

BACK TO NEWS