توزیع غذای پخته برای ۱۵۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در تورخم! 

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۲۰:۵۳
خبر

توزیع غذای پخته برای ۱۵۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در تورخم! 

امروز سه‌شنبه، ۱۷ ماه شوال، از سوی کارمندان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، برای ۱۵۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در کمپ عمری تورخم در ولایت ننگرهار، ۱۵۰۰ وعده غذای پخته توزیع گردید، که شامل برنج، گوشت، کچالو، سلاد، نان گرم و آب تصفیه‌شده بود. 
قابل یادآوری است که در چهار روز گذشته برای ۶۰۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده غذای پخته نیز توزیع شده است. 
همچنین، مولوی عارف‌الله منصور، رئیس جوانان و رضاکاران دفتر مرکزی، از فعالیت‌های رضاکاران از روند توزیع غذای پخته در کمپ عمری بازديد و به مشکلات رضاکاران گوش فرا داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۸:۲۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ شش‌روزه محاسبه مالی به پایان رسید

دوشنبه، ۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه محاسبه مالی که برای ۲۰ تن از کارکنان ریاست مالی، آمریت کنترول و شفاخانه مرکزی هلال‌احمر افغانی در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شده بود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه نظارت رسانه‌ها آغاز شد

یکشنبه، ۲۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه "نظارت رسانه‌ها و نقشه بردارى رسانه‌ای" از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی برای کارکنان بخش نشرات دفاتر ساحوی، نمایندگی‌ها. . .

BACK TO NEWS