به منظور خودکفایی؛ به ۹۸ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ننگرهار، بیش از یک میلیون کمک نقدی توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۴:۳۸
به منظور خودکفایی؛ به ۹۸ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ننگرهار، بیش از یک میلیون کمک نقدی توزیع شد

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷ 
 هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ایجاد کسب‌وکار کوچک و خودکفایی، در دومین و آخرین مرحله، به ۵۰ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ۴۸ خانواده در ننگرهار  مبلغ یک میلیون و دوصد و هفتاد و چهار هزار (۱،۲۷۴،۰۰۰) افغانی کمک نقدی توزیع نمود که به هر خانواده ۱۳ هزار افغانی مساعدت شد.
انتظار می‌رود این کمک نقدی از طریق آغاز و تقویت فعالیت‌های عایداتی، وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌سرپرست را بهبود بخشد، منابع درآمدی دوامدار برایشان ایجاد کند و وابستگی به دیگران را کاهش دهد.
قابل ذکر است که در مرحله نخست نیز نزدیک به دو میلیون افغانی به این خانواده‌ها توزیع شده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۴۲
Background image

هلال احمر افغانی و یوناما بر حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث دو دهۀ گذشته تأکید نمودند

پنجشنبه، ۱۰ جمادی‌الأولی ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با فیانو فریزر، مسئول بخش حقوق بشر یوناما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۸:۳۳
Background image

پنجشیر؛ در یک ماه گذشته به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

چهارشنبه، ۹ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در یک ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت پنجشیر، به ۴۵۳۴ بیمار سراپا خدمات صحی مانند؛ معاینه، توزیع ادویه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۱۰
Background image

هرات؛ به ارزش ۲.۸ میلیون افغانی وسایل کسب‌وکارهای کوچک، به ۸۹ زن عودت‌کننده توزیع شد

سه‌شنبه، ۸ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به ارزش ۲.۸ میلیون افغانی، وسایل مربوط به کسب‌وکارهای کوچک را به‌منظور خودکفایی به ۸۹ زن عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر هرات و ولسوالی‌های. . .

BACK TO NEWS