ارائه خدمات صحی برای ۱۱۷۰۹ تن در ولایت تخار! 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۴:۱۱
خبر

ارائه خدمات صحی برای ۱۱۷۰۹ تن در ولایت تخار! 

هلال احمر افغانی از طریق داکتران صحی خویش طی ۳۰ روز گذشته برای ۲۶۵۷ تن در مناطق مختلف ولایت تخار بعد از معاینات ادویه لازم فراهم نموده اند، ۷۶ مجروح پانسمان و برای ۹۶۳ زن و کودک جهت جلوگیری از بیماری های مختلف واکسین تطبیق و برای ۶۷۳۴ تن در مورد حفظ الصحه مشوره های لازم ارائه نموده اند. نیز برای ۳۱۹ زن خدمات نسایی ولادی ارائه و برای ۸۷۲ کودک مبتلا به سوء تغذی مواد غذایی مخصوص فراهم نموده اند.
همچنان برای ۱۱۵ تن زن در مورد تنظیم امور خانوادگی مشوره های لازم ارائه نموده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ دانمارک درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو نمودند

سه‌شنبه، ۲۸ محرم ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با تینا اگر‌باک، مشاور استراتیژی و پروگرام‌ها صلیب سرخ دانمارک، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های بشردوستانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۸:۲۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ شش‌روزه محاسبه مالی به پایان رسید

دوشنبه، ۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه محاسبه مالی که برای ۲۰ تن از کارکنان ریاست مالی، آمریت کنترول و شفاخانه مرکزی هلال‌احمر افغانی در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شده بود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه نظارت رسانه‌ها آغاز شد

یکشنبه، ۲۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه "نظارت رسانه‌ها و نقشه بردارى رسانه‌ای" از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی برای کارکنان بخش نشرات دفاتر ساحوی، نمایندگی‌ها. . .

BACK TO NEWS