هرات؛ بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به‌منظور تقویت کسب‌وکارهای کوچک به ۷۸ خانواده توزیع شد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۷:۵۴
Hr

شنبه، ۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی یک میلیون و ۱۴ هزار افغانی کمک نقدی را در چارچوب مرحله دوم حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، به ۷۸ خانواده در ولسوالی‌های شیندند و زنده‌جان ولایت هرات توزیع کرد.

در این کمک، به هر خانواده‌ای که در نتیجه حوادث طبیعی و تغییرات اقلیمی آسیب دیده بودند مبلغ ۱۳ هزار افغانی مساعدت شد. خانواده‌های یاد شده قبل این نیز قسط اول کمک‌ها را دریافت نموده و با استفاده از آن، وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای کسب‌وکارهای خود را تهیه کرده بودند.

این خانواده‌ها، در بخش‌های زنبورداری، خیاطی، خامک‌دوزی، گلدوزی، ويلدينگ کاری، برق، ترمیم یخچال و تلفن همراه، آرایشگری و سایر مشاغل تخنیکی فعالیت دارند.

این کمک‌ها در چارچوب پروژه تغییرات اقلیمی و با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی ارائه شده که هدف از این پروگرام، توسعه کسب‌وکارهای کوچک، تقویت منابع درآمدی و بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های آسیب‌پذیر است.

هلال‌احمر افغانی از طریق پروگرام‌های معیشتی و اقتصادی، برای خودکفایی خانواده‌های نیازمند، تقویت منابع درآمدی و بهبود شرایط زندگی آنان تلاش می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی سه‌روزه نظارت رسانه‌ها آغاز شد

یکشنبه، ۲۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه "نظارت رسانه‌ها و نقشه بردارى رسانه‌ای" از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی برای کارکنان بخش نشرات دفاتر ساحوی، نمایندگی‌ها. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

به مشکلات صحی هزاران بیمار در نیمروز رسیدگی شده است

شنبه، ۲۵ محرم ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت نیمروز، به ۱۹۸۷خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین، تداوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۵:۱۳
Background image

میدان وردک؛ ۲۴.۳ تُن مواد غذایی برای ۳۲۱ خانواده عودت‌کننده و بی‌سرپرست توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۳ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی ۲۴.۳ تُن مواد غذایی را به ۲۸۰ خانواده عودت‌کننده و ۴۱ خانواده بی‌سرپرست در میدان شهر، مرکز ولایت میدان وردک توزیع نمود.

این کمک که با حمایت. . .

BACK TO NEWS