کندز؛ به ۵۸ رضاکار بسته‌های ‌ کمک‌های اولیه صحی توزیع شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۲۳
K

پنجشنبه، ۲۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۵۸ تن از رضاکاران زن و مرد در ولسوالی امام‌صاحب ولایت کندز، بسته‌های کمک‌های اولیه صحی توزیع نمود که بر اساس آن، به هر رضاکار یک بسته مساعدت شد.

قرار است رضاکاران با استفاده از این بسته‌ها در حالات اضطراری، خدمات اولیه صحی را به هموطنان آسیب‌دیده ارائه نمایند.

همچنان این رضاکاران از طریق برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه، به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی مردم در بخش صحت، حفظ‌الصحه و تدابیر وقایوی در منطقه فعالیت خواهند کرد.

هلال‌احمر افغانی به ارتقای ظرفیت رضاکاران و ارائه خدمات صحی عاجل هنگام حوادث اضطراری توجه ویژه داشته و تلاش می‌کند کمک‌های بشردوستانه را به‌موقع به اقشار مختلف جامعه برساند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۹:۴۵
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی آمادگی در برابر حوادث طبیعی برگزار شد

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ 

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه در زمینه‌ی آمادگی در برابر حوادث طبیعی و کاهش خطرات، برای مسئولین ریاست‌های حوادث، روابط بین‌الملل، جوانان و رضاکاران، مرستون و صحت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۴۸
Background image

کابل؛ جلسهٔ داوطلبی به‌منظور بازسازی تعمیر اداری نمایندگی پروان برگزار شد

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسه داوطلبی به‌منظور بازسازی و رنگ‌آمیزی تعمیر اداری نمایندگی ولایت پروان هلال‌احمر افغانی، در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.

این جلسه که از سوی آمریت تهیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۴۱
Background image

کابل؛ معاون هلال‌احمر افغانی و مسئول صلیب سرخ بریتانیا در رابطه با گسترش همکاری‌ها گفت‌وگو کردند

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در دفتر کاری خود با جیرمی اسمیت، مسئول صلیب سرخ بریتانیا برای افغانستان و پاکستان، دیدار و در رابطه با گسترش. . .

BACK TO NEWS