رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی با نماینده خاص بریتانیا در مورد گسترش همکاری‌های بشردوستانه دیدار کرد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۰:۴۰
K

شنبه، ۱۵ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی  هلال احمر افغانی، با ریچارد لیندسی، نماینده خاص بریتانیا در افغانستان، دیدار کرد. 

در این دیدار، در مورد حمایت از خانواده‌های بی‌جاشده داخلی و مهاجرین عودت‌کننده از کشورهای همسایه و نیز گسترش کمک‌های بشردوستانه، بحث‌های همه‌جانبه‌ای صورت گرفت.

رئیس عمومی ضمن قدر دانی از کمک‌های بشردوستانه انجام‌شده از سوی بریتانیا، در مورد فعالیت‌های جاری بشری هلال احمر افغانی معلومات ارائه نمود. 

وی گفت که هلال‌احمر افغانی در حال حاضر در هفت زون کشور، مراکز فعال نگهداری و تداوی بیماران روانی دارد که در آن‌ها حدود ۱۵۰۰ بیمار زن و مرد تحت تداوی قرار دارند و نزدیک به ۱۵۰۰ تن دیگر نیز در منازل‌شان خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

آقای دلاور افزود که در آینده نزدیک، یک شفاخانه مخصوص برای تداوی کودکان مبتلا به بیماری سوراخ قلب نیز فعال خواهد شد که از طریق آن سالانه تا ۲۰۰۰ کودک تحت عملیات جراحی توسط داکتران متخصص قرار خواهند گرفت. 

وی همچنان بر ضرورت گسترش کمک‌ها برای تأمین نیازهای اولیه مهاجرین عودت‌کننده و خانواده‌های بی‌جاشده داخلی تأکید ورزید. 

از سوی دیگر، نماینده خاص بریتانیا، از خدمات بشردوستانه هلال احمر افغانی قدردانی نموده و اطمینان داد که کشورش کمک‌های خود را با این نهاد ادامه می‌دهد. وی افزود که در آینده نزدیک، کمک‌های بشردوستانه کشورش از طریق فدراسیون بین‌المللی به هلال‌احمر افغانی سپرده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۷:۵۵
Background image

۷۵۰ خانواده بیجاشده داخلی در ولایت پکتیا، کمک نقدی دریافت کردند

پنجشنبه، ۲۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، برای ۷۵۰ خانواده بیجاشده داخلی در ولسوالی ډنډِ پټان ولایت پکتیا، مبلغ ۸ میلیون و ۲۵۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد.

این کمک که با حمایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۷:۲۶
Background image

به ۲۵۰ خانواده سیلاب‌زده در ولایت هلمند مواد غیرخوراکی توزیع شد

پنجشنبه، ۲۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۲۵۰ خانواده سیلاب‌زده در ولسوالی‌های گرمسیر، مارجه، سنگین و باباجی ولایت هلمند، مواد غیرخوراکی توزیع نمود.

این کمک با حمایت مالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۶:۲۱
Background image

به خانواده‌های زلزله‌زده در ولایت کنر، به ارزش ۵.۶ میلیون افغانی وسائل کاروبارهای کوچک توزیع شد

پنجشنبه، ۲۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به‌منظور خودکفایی، برای ۲۰۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی‌های نورگل و څوکۍ ولایت کنر، وسایل مربوط به کاروبارهای کوچک به ارزش ۵.۶ میلیون. . .

BACK TO NEWS