۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی در جوزجان فارغ‌التحصیل شدند

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۷:۲۶
k

پنجشنبه، ۲۳ رمضان ۱۴۴۷
۸۳ تن از شاگردان مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت جوزجان، پس از تکمیل آموزش‌های سه‌ماهه در بخش‌های تعلیمات اسلامی، زبان‌های انگلیسی و دری، کمپیوتر و ریاضی، فارغ‌التحصیل شدند.
در این مرکز آموزشی، در حال حاضر حدود ۱۵۰ تن از شاگردانی که توانایی پرداخت فیس در مراکز آموزشی خصوصی را ندارند، در بخش‌های مختلف آموزش‌های کوتاه‌مدت و رایگان می‌بینند.
هلال‌احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی خود، فرصت‌های آموزش‌های مسلکی رایگان و کسب مهارت‌ها را برای جوانان نیازمند فراهم می‌سازد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۹:۲۸
Background image

بدخشان؛ ۱۲۰ هزار افغانی کمک نقدی به ۴ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید توزیع شد

سه‌شنبه، ۷ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۱۲۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۴ خانواده در ولسوالی‌های ارگو، کشم و یفتل پایان ولایت بدخشان که در اثر بارندگی‌های شدید اخیر متحمل خسارات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۴۴
Background image

جمعیت‌های ملی آسیا-پاسیفیک درباره آمادگی مشترک در برابر پدیده ال‌نینو تبادل نظر کردند

سه‌شنبه، ۷ محرم ۱۴۴۸

مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرترجنرال هلال‌احمر افغانی، با حضور حسام فیصل، رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی برای افغانستان، در نشست آنلاین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۹:۴۵
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی آمادگی در برابر حوادث طبیعی برگزار شد

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ 

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه در زمینه‌ی آمادگی در برابر حوادث طبیعی و کاهش خطرات، برای مسئولین ریاست‌های حوادث، روابط بین‌الملل، جوانان و رضاکاران، مرستون و صحت،. . .

BACK TO NEWS