ورکشاپ چهارروزهٔ طرزالعمل مالی هلال‌احمر افغانی در هرات به پایان رسید

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۵:۵۴
ورکشاپ چهارروزهٔ طرزالعمل مالی هلال‌احمر افغانی در هرات به پایان رسید

چهارشنبه، ۲۲ رمضان ۱۴۴۷
ورکشاپ چهارروزهٔ طرزالعمل مالی که از سوی هلال‌احمر افغانی برای ۱۷ تن از مدیران مالی زون‌های غرب، جنوب‌غرب و نمایندگی‌های مربوطه در ولایت هرات برگزار شده بود، به پایان رسید.
در این ورکشاپ، در مورد طرزالعمل مالی، اصول حساب‌دهی، شفافیت و تطبیق مقررات مالی، آموزش‌های نظری و عملی برای اشتراک‌کنندگان ارائه شد.
هدف از برگزاری این ورکشاپ، ارتقای ظرفیت‌های مسلکی مدیران مالی و تقویت معیاری‌سازی امور اداری بود تا امور مالی این نهاد بر اساس طرزالعمل و مقررات تعیین‌شده به پیش برده شود.
هلال‌احمر افغانی به‌منظور ارتقای ظرفیت کارکنان اداری و تخنیکی خود، به‌گونهٔ دوامدار برنامه‌های تعلیمی و  تربیتی را تنظیم و برگزار می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۳:۱۱
Background image

کنر؛ به خانواده‌های دو قربانی بمباران اخیر کمک‌های غیرخوراکی ارائه شد

سه‌شنبه، ۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به خانواده‌های دو قربانی بمباران اخیر در ولسوالی نورگل ولایت کنر، کمک‌های غیرخوراکی ارائه نمود.

در اثر این بمباران، به خانواده‌های یادشده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

BACK TO NEWS