به ۳۰۰ خانوادهٔ نیازمند در بادغیس کمک‌های غذایی توزیع شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۷:۰
bd

سه‌شنبه، ۲۵ جمادی‌الآخر ۱۴۴۷ 
هلال‌احمر افغانی به ۳۰۰ خانوادهٔ نیازمند و بی‌بضاعت در ولسوالی دره‌ بوم ولایت بادغیس، ۱۹٫۵ تُن مواد خوراکی توزیع نمود.
در این کمک‌ها، به هر خانواده ۵۰ کیلوگرام آرد، ۱۰ کیلوگرام برنج و ۵ لیتر روغن توزیع شد. همچنان، به هر خانواده یک جوره بوت نیز مساعدت شده است.
انتظار می‌رود این کمک‌ها در تأمین نیازهای غذایی کوتاه‌مدت خانواده‌های یادشده مؤثر واقع گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۸:۲۹
Background image

به‌منظور رسیدگی عاجل به خانوادهٔ آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت سرپل، کمک نقدی ارائه شد

پنجشنبه، ۱۵ شوال ۱۴۴۷

از سوی هلال‌احمر افغانی، به خانواده‌ای که در قریه هجده‌بالا ولسوالی صیاد ولایت سرپل بر اثر بارندگی‌های شدید و سیلاب آسیب‌دیده بود، کمک نقدی صورت گرفت.

در این کمک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۸:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه برای آمرین کلینیک‌ها به منظور پیشگیری بیماری‌های ساری در ولایت پکتیا به پایان رسید

پنج‌شنبه، ۱۵ شوال ۱۴۴۷ 

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه با موضوع بیماری‌های ساری، که از سوی هلال‌احمر افغانی برای آمرین کلینیک‌های ثابت از پنج ولایت در سطح زون جنوب‌شرق در ولایت پکتیا برگزار شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۸:۲
Background image

۲خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در هرات، از کمک نقدی بهره‌مند شدند

پنجشنبه، ۱۵ شوال ۱۴۴۷

۲ خانوادهٔ آسیب‌دیده از سیلاب در قریه سروستان ولسوالی انجیل ولایت هرات، از کمک نقدی هلال‌احمر افغانی بهره‌مند شدند. 

در این کمک، به خانواده‌ای که متحمل خسارات. . .

BACK TO NEWS