رئیس عمومی، دستاوردها و جزئیات سفر به زون شمال و شمال‌شرق را با رؤسای مرکزی شریک ساخت

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۸:۷
رئیس عمومی، دستاوردها و جزئیات سفر به زون شمال و شمال‌شرق را با رؤسای مرکزی شریک ساخت

شنبه، ۲۴ جمادی الأولی ۱۴۴۷
محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، با حضور معاون محترم حافظ عزیزالرحمن، دستاوردها و جزئیات سفر خود به زون شمال و شمال‌شرق را در نشستی با رؤسای دفتر مرکزی و مشاوران مقام شریک ساخت.
آقای دلاور در این نشست، از دیدار خود با خانواده‌های آسیب‌دیده از زلزله اخیر در ولایت‌های بلخ و سمنگان، و از خدمات ارائه‌شده به آنان توسط کارمندان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، ابراز خرسندی کرد و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و اقدامات به‌موقع آنان را قابل قدر دانست. وی از هماهنگی مؤثر میان مرکز و ولایت‌ها در رسیدگی به زلزله‌زدگان یاد کرده، بر تقویت اينگونه هماهنگی و همکاری در امور اداری نیز تأکید ورزید.
وی خدمات ارائه‌شده به مریضان روانی در هر دو زون را معیاری دانسته و کار تعمير‌های جدید نمایندگی‌های سمنگان و کندز را مثبت ارزیابی نمود.
همچنان، رؤسای ریاست‌های مرکزی و مشاوران نیز به منظور بهبود امور، دیدگاه‌های خود را بیان نمودند و در رابطه با شماری از موضوعات مهم، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۲۰:۵۸
Background image

بغلان؛ ۱۳ خانواده سیلاب‌زده ۳۹۰ هزار افغانی کمک نقدی دریافت کردند

چهارشنبه، ۸ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۳۹۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۱۳ خانواده‌ای که در پی سیلاب‌های اخیر در شهر پلخمری مرکز ولایت بغلان و ولسوالی خنجان این ولایت، متحمل خسارات جانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۲۰:۳۵
Background image

کابل؛ مزایده اجاره کانتین، آشپزخانه و سایه‌بان شفاخانه قلب برگزار شد

چهارشنبه، ۸ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسه مزایده اجاره کانتین، آشپزخانه و سایه‌بان شفاخانه قلب هلال‌احمر افغانی، در دفتر مرکزی این اداره برگزار شد.

این جلسهٔ که از سوی آمریت تهیه و تدارکات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۲۰:۳۱
Background image

تخار؛ ۱۲۰ هزار افغانی کمک نقدی به ۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

چهارشنبه، ۸ محرم ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی مبلغ ۱۲۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۴ خانواده‌ای که در اثر سیلاب‌های اخیر در مناطق مختلف ولایت تخار، متحمل تلفات جانی و خسارات مالی شده بودند. . .

BACK TO NEWS