تعهد سرپرست ریاست عمومی بخاطر رسیدگی به نیازمندان ولایت پکتیا

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۳:۲۵
تعهد سرپرست ریاست عمومی بخاطر رسیدگی به نیازمندان ولایت پکتیا

کابل – پنج‌شنبه، ۱۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست هلال احمر افغانی، به‌منظور بررسی مشکلات و رسیدگی به نیازهای افراد نیازمند، با والی ولایت پکتیا، ملا مهرالله حماد، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، محترم دلاور با اشاره به آسیب‌های ناشی از حوادث طبیعی و خشکسالی‌های مداوم، مردم ولایات پکتیا و پکتیکا را با چالش‌های جدی مواجه دانسته و تعهد سپرد که هلال احمر افغانی به کمک‌رسانی به خانواده‌های فقیر و نیازمند این ولایات ادامه خواهد داد.

او همچنین تأکید کرد که حمایت از اقشار بی‌بضاعت و ارائه خدمات صحی، از اولویت‌های اصلی هلال احمر افغانی است و تلاش می‌شود تا در هماهنگی با نهادهای بین‌المللی و شرکای کاری، دامنه کمک‌ها گسترش یابد.

در ادامه، والی ولایت پکتیا ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مناطق دوردست، مهاجران بازگشته و آسیب‌دیدگان از سیلاب، خواستار کمک‌های فوری شد. در پاسخ، سرپرست ریاست عمومی اطمینان کامل از همکاری و رسیدگی لازم را داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۴۸
Background image

کابل؛ جلسهٔ داوطلبی به‌منظور بازسازی تعمیر اداری نمایندگی پروان برگزار شد

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسه داوطلبی به‌منظور بازسازی و رنگ‌آمیزی تعمیر اداری نمایندگی ولایت پروان هلال‌احمر افغانی، در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.

این جلسه که از سوی آمریت تهیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۴۱
Background image

کابل؛ معاون هلال‌احمر افغانی و مسئول صلیب سرخ بریتانیا در رابطه با گسترش همکاری‌ها گفت‌وگو کردند

دوشنبه، ۶ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در دفتر کاری خود با جیرمی اسمیت، مسئول صلیب سرخ بریتانیا برای افغانستان و پاکستان، دیدار و در رابطه با گسترش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

جلسهٔ داوطلبی به‌منظور سرمایه‌گذاری بالای ۱۰٬۲۷۵ متر مربع زمین هلال‌احمر افغانی واقع در رحمان‌مینه برگزار شد

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسهٔ داوطلبی به‌منظور سرمایه‌گذاری بالای ۱۰٬۲۷۵ متر مربع زمین هلال احمر افغانی واقع در منطقه رحمان‌مینه ولایت کابل، با حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین. . .

BACK TO NEWS