توزیع ۲۵ قلم تجهیزات به منظور مبارزه و آمادگی در برابر سیلاب‌ها برای ۵ کمیته رضاکاران در ولایت لوگر

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۸:۵۲
ولایت لوگر

یک‌شنبه، ۱۸ ذوالحجه ۱۴۴۶
از سوی هلال احمر افغانی، ۲۵ قلم تجهیزات و وسایل مورد نیاز جهت آمادگی و کمک‌های عاجل در هنگام سیلاب‌ها به منظور پاسخ‌ دهی در برابر حوادث، در چارچوب پروژه تغییرات اقلیمی، برای ۵ کمیته محلی رضاکاران در ولسوالی چرخ ولایت لوگر، توزیع گردید. 

این تجهیزات شامل کیت‌های صحی، چراغ‌ های دستی، کلاه‌های ایمنی، دستکش، بوت، خیمه، واسکت‌های شناسایی هلال احمر و وسایل ارتباطی می‌باشد. 

هدف این کمک‌ها، رسیدگی مؤثر به آسیب‌دیدگان در هنگام وقوع سیلاب‌ها و ارائه کمک‌های به‌موقع به افراد متضرر می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۵۲
Background image

بیش از ۷ تُن کمک غذایی آذربایجان به هلال‌احمر افغانی سپرده شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
الهام محمدوف، سفیر آذربایجان در افغانستان، ۱۵۰ بسته مواد غذایی را به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی به محترم شیخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۲۷
Background image

کمک‌های رمضانی در کابل؛ برای ۳۰۰ خانواده نیازمند مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
 هلال‌احمر افغانی در مرستون مرکزی کابل، برای ۳۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت، انواع مواد غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها در حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۸:۳۷
Background image

به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ به ۴۰۰ خانواده نیازمند در لغمان خرما توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۱.۶ تن خرما برای ۴۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در ولایت لغمان توزیع شد.
این کمک که از سوی مرکز کمک‌های. . .

BACK TO NEWS