دیدار هیئت هلال احمر افغانی با سه نهاد خیریه جهت افزایش همکاری‌های بشردوستانه در ترکیه

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۶:۵۰
خبر

هیئت هلال احمر افغانی در جریان سفر رسمی‌اش به کشور ترکیه، با مسئولین سه نهاد خیریه بین‌المللی (IHH، حق، و IDDEF) به صورت جداگانه در شهر استانبول جلسات را داير نمودند. 
هدف این دیدارها افزایش همکاری‌های بشردوستانه، تطبیق پروژه‌های مشترک و فراهم‌سازی کمک‌ها به خانواده‌های نیازمند و بی‌بضاعت ميباشد. 

عکس

در این دیدارها، مولوی عبداللطیف ثابت، معاون عملیاتی سکرتر جنرال جمعیت هلال احمر افغانی، مولوی عزت‌الله امین، معاون پلان و پالیسی سکرتر جنرال و هیئت همراه، خواهان همکاری نهادهای بین‌المللی خیریه در زمینه رسیدگی به وضعیت نیازمندان و بی‌بضاعتان، کمک به آسیب‌دیدگان حوادث طبیعی و غیرطبیعی، فراهم‌سازی کمک‌های فوری بشری برای مهاجرین عودت‌کننده، و همچنان حمایت و دستگیری از یتیمان، خانواده‌های بی‌سرپرست و بیماران روانی در مرستون ها شدند.

سپس مسئولين نهادهای خیریه IHH، حق، و IDDEF از خدمات هلال احمر افغانی در زمینه حمایت و دستگیری از مردم افغانستان ستایش و وعده سپردند که فعالیت‌های‌شان را در افغانستان افزایش خواهند داد. آنان افزودند که در زمینه حفر چاه‌ها، ساخت مساجد و مدارس، صحت، تعلیم و تربیه، کمک‌های عاجل، سرپرستی یتیمان و حمایت اقتصادی در افغانستان فعالیت دارند و تلاش می‌نمایند که این فعالیت‌ها را با هماهنگی هلال احمر افغانی به دیگر مناطق افغانستان نیز توسعه دهند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵۳
Background image

مراکز آموزشی؛ برای هزاران جوان زمینهٔ آموزش‌های دینی و عصری فراهم شده است

شنبه، ۲۷ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، برای مجموعاً ٦٢١١ تن در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه، حفظ الصحه شخصی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۴۴
Background image

کاپیسا؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

شنبه، ۲۷ رجب ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت کاپیسا، به ٣٣٢٥ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۷:۴۷
Background image

پس از زلزله، سرمای زمستان؛ به ۶۵۰ خانواده زلزله‌زده در بلخ مواد زمستانی توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به ۶۵۰ خانواده زلزله‌زده در نواحی شهر مزار شریف مرکز ولایت بلخ، مواد مختلف زمستانی توزیع کرد.
در این کمک‌ها، به هر خانواده لباسهای کودکانه، مردانه. . .

BACK TO NEWS