باﺯگشت ۲۰ تن اطفال مبتلا به سوختگی های شدید و بیماری های میکروبی استخوان پس از صحت یابی از کشور آلمان به وطن!

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۱۱:۴۰
خبر

باﺯگشت ۲۰ تن اطفال مبتلا به سوختگی های شدید و بیماری های میکروبی استخوان پس از صحت یابی از کشور آلمان به وطن! 

امروز، جمعه ۶ ماه شوال، ۲۰ تن از اطفال که از سوختگی های شدید و بیماری های میکروبی استخوان رنج میبردند، پس از صحت یابی کامل و سلامتی، از کشور آلمان توسط هلال احمر افغانی به وطن بازگشته و به خانواده‌هایشان سپرده شدند. 
قابل ذکر است که هلال احمر افغانی بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد خیریه «دهکده صلح آلمان» امضا نموده است، سالانه ۲ بار اطفالیکه سوختگی شدید دارند یا از بیماری های مکروبی استخوانی رنج می‌برند و سن آن‌ها از یک الی ۱۱ سال میباشد، جهت تداوی به کشور آلمان اعزام و پس از تکمیل روند تداوی، دوباره به کشور بازمی‌گردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۱:۱۵
Background image

ارائه خدمات صحی به هزاران تن هموطنان در ولایت خوست

دو شنبه، ۱۰ صَفَر ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال احمر افغانی، طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه جات مختلف ولایت خوست، برای ۱۵۷۸۳ تن از بیماران خدمات صحى از قبیل؛ معاینات و فراهم نمودن ادویه،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۴۵
Background image

پکتیا؛ صدها دانش‌آموز در مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران مصروف آموزش‌ هستند

دوشنبه، ۱۰ صفر ۱۴۴۷ هجری قمری
مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال احمر افغانی در ولایت پکتیا، طی سه ماه گذشته برای ۱۸۰ دانش‌آموز زمینه آموزش در بخش‌های مختلف مانند: تعلیمات اسلامی، سیرت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ آموزشی سه‌روزه، پالسی مبارزه با فساد و تقویت شفافیت آغاز شد

یک‌شنبه، ۹ صَفَر ۱۴۴۷
در دفتر مرکزی هلال احمر افغانی، ورکشاپ سه روزه‌ آموزشی تحت عنوان "مسوده پالیسی تقویت شفافیت و مبارزه با فساد و تقلب" برای شماری از کارمندان ریاست‌های مالی، تفتیش. . .

BACK TO NEWS