۱۹ طفل پس از تداوی در آلمان، به وطن بازگشتند

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۵:۳۰
K

شنبه، ۶ ذوالحجه ۱۴۴۷

۱۹ تن از اطفالی که در اثر آتش‌سوزی شدید دچار سوختگی شده یا به بیماری عفونت میکروبی استخوان مبتلا بودند، از سوی هلال‌احمر افغانی به منظور تداوی به کشور آلمان اعزام شده بودند، پس از تکمیل روند تداوی و بهبودی کامل، دوباره به کشور بازگشته و به خانواده‌های‌شان سپرده شدند.

والدین این اطفال از بهبود و بازگشت دوبارۀ فرزندان‌شان ابراز خرسندی کرده و از رهبری هلال‌احمر افغانی و نهادهای همکار بخاطر فراهم نمودند زمینه تداوی اطفالشان قدردانی نمودند. 

قابل یادآوری است که هلال‌احمر افغانی از ۳۶ سال بدین‌سو، بر اساس تفاهم‌نامۀ امضا شده با بنیاد خیریۀ دهکدۀ صلح آلمان، همه‌ساله اطفالی را که در اثر آتش‌سوزی شدید آسیب دیده یا به بیماری عفونت میکروبی استخوان مبتلا باشند، جهت تداوی به آن کشور اعزام می‌کند.

همچنان، تا اکنون نزدیک به ۵۰۰۰ طفل پس از تداوی موفقانه دوباره به خانواده‌های‌شان بازگشته‌اند و این روند بشردوستانه همچنان ادامه دارد.

هلال‌احمر افغانی متعهد است که از طریق همکاری‌های بشردوستانۀ خود، روند تداوی و حمایت صحی از اطفال بیمار را به‌گونه دوامدار ادامه دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۵:۳۰
Background image

۱۹ طفل پس از تداوی در آلمان، به وطن بازگشتند

شنبه، ۶ ذوالحجه ۱۴۴۷

۱۹ تن از اطفالی که در اثر آتش‌سوزی شدید دچار سوختگی شده یا به بیماری عفونت میکروبی استخوان مبتلا بودند، از سوی هلال‌احمر افغانی به منظور تداوی به کشور آلمان اعزام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۰:۵۴
Background image

بامیان؛ به مشکلات صحی بیش از ۶۳۰۰ بیمار رسیدگی شده است

پنج‌شنبه، ۴ ذوالحجه ۱۴۴۷ 

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی، طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بامیان، به ۲۸۶۱ بیمار خدماتی چون معاینه، توزیع دوا، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۶:۵۴
Background image

کابل؛ داوطلبی سرمایه‌گذاری بالای زمین هلال‌احمر افغانی در فاریاب برگزار شد

چهارشنبه، ۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

جلسه داوطلبی به‌منظور سرمایه‌گذاری بالای ۲۰۴۰ متر مربع زمین واقع در شهر میمنه ولایت فاریاب، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی برگزار شد

این جلسه که از سوی آمریت. . .

BACK TO NEWS