کنر؛ کار ساخت منازل مسکونی به ارزش ۸۸ میلیون افغانی برای ۱۶۰ خانواده زلزله‌زده آغاز شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۲۰:۲۷
K

سه‌شنبه، ۶ صفر ۱۴۴۸

کار ساخت منازل مسکونی برای ۱۶۰ خانواده زلزله‌زده در منطقه سهیل‌تنگیِ مزاردره ولسوالی نورگل ولایت کنر، از سوی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این پروژه با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی آغاز می‌شود و هدف آن فراهم‌سازی سرپناه مصئون و دایمی برای خانواده‌های زلزله‌زده‌ای است که در اثر زلزله خانه‌ها، دارایی‌ها و امکانات اولیه زندگی خود را از دست داده‌اند.

هزینه مجموعی این پروژه ۸۸ میلیون افغانی است که برای ساخت هر منزل مسکونی ۵۵۰ هزار افغانی اختصاص داده شده است.

قرار است پس از تکمیل این پروژه، ۱۶۰ خانواده زلزله‌زده از سرپناه مصئون و دایمی برخوردار شوند.

هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند تا از طریق پروگرام‌های بازسازی و تأمین سرپناه، زمینه زندگی مصئون را برای خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی فراهم کرده و از بازگشت زندگی آنان به حالت عادی حمایت کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۹:۳۰
Background image

بلخ؛ ۷.۶ تُن مواد غذایی به ۴۰۰ خانواده نیازمند توزیع شد

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی ۷.۶ تُن مواد غذایی را به ۴۰۰ خانواده نیازمند در نواحی مختلف شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، توزیع نمود.

این کمک از سوی کشور ازبکستان فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۹:۲۶
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی و رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از شفاخانه قلبی بازدید نمودند

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و آقای جوهانس بروور، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در افغانستان، از شفاخانه قلبی بازدید. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۸:۵۸
Background image

پروان؛ به یک خانواده مشمول داخلی کمک‌های غیرغذایی صورت گرفت

دوشنبه، ۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به یک خانوادهٔ مشمول داخلی در مرستون ولایت پروان، کمک غیرغذایی نمود.

در این کمک؛ ۶ تخته کمپل، ۶ تخته توشک، ۶ عدد بالشت، یک تخته فرش، یک. . .

BACK TO NEWS