کنر؛ رئیس عمومی وضعیت زلزله‌زدگان را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۱:۲۵
کنر؛ رئیس عمومی وضعیت زلزله‌زدگان را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد

شنبه، ۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷
محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، از دو کمپ ایجادشده برای آسیب‌دیدگان زلزله در ولسوالی نورگل ولایت کنر دیدن نموده وضعیت خانواده‌های متضرر را از نزدیک ارزیابی نمود.
آقای دلاور به مسئولین این کمپ‌ها در مورد اقدامات مؤثر و فوری، رهنمودهای لازم ارائه کرده و تأکید نمود که به نیازمندی‌های خانواده‌های آسیب‌دیده باید به‌موقع و سریع رسیدگی شود.
موصوف گفت: هلال احمر افغانی یک نهاد خیریه برای خدمت به مردم است که تمامی امکانات موجود خود را برای آن عده  از افراد آسیب‌دیده به‌کار خواهد گرفت که در اثر زلزله اخیر، اعضای خانواده و خانه‌های شان را از دست داده‌اند، و هیچ‌گونه کمکی را از آنان دریغ نخواهد کرد.
آقای دلاور افزود: هلال احمر افغانی بر اساس رسالت بشردوستانه‌ خود، با تعهد، اخلاص و صداقت عمل می‌کند و تا زمانی که وضعیت به حالت عادی بر گردد به خدمت‌رسانی به خانواده‌های آسیب‌دیده ادامه خواهد داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۱۷:۹
Background image

کابل؛ هلال‌احمر افغانی و فدراسیون بین‌المللی درباره تطبیق پروژه چهار‌ساله صحی گفت‌وگو کردند

پنج‌شنبه، ۹ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

نشست هماهنگی بخاطر تطبیق پروژه چهار‌ساله آب، حفظ‌الصحه و کمک‌های اولیه، با حضور مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرترجنرال هلال‌احمر افغانی، داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۲۰:۵۸
Background image

بغلان؛ ۱۳ خانواده سیلاب‌زده ۳۹۰ هزار افغانی کمک نقدی دریافت کردند

چهارشنبه، ۸ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۳۹۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۱۳ خانواده‌ای که در پی سیلاب‌های اخیر در شهر پلخمری مرکز ولایت بغلان و ولسوالی خنجان این ولایت، متحمل خسارات جانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۲۰:۳۵
Background image

کابل؛ مزایده اجاره کانتین، آشپزخانه و سایه‌بان شفاخانه قلب برگزار شد

چهارشنبه، ۸ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسه مزایده اجاره کانتین، آشپزخانه و سایه‌بان شفاخانه قلب هلال‌احمر افغانی، در دفتر مرکزی این اداره برگزار شد.

این جلسهٔ که از سوی آمریت تهیه و تدارکات. . .

BACK TO NEWS