پکتیکا

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۳۰ - ۹:۴۸
پکتیکا

روز شنبه، ۲۴ ربیع الثانی، هلال احمر افغانی، ۴۰ درصد کمک نقدی باقی مانده برای ترمیم خانه های ۵۳۰ خانواده تخریب شده از اثر زلزله، در ولایت پکتیکا ولسوالی برمل، نه میلیون یکصد و چهل و دو هزار (۹۱۴۲۰۰۰) افغانی، توزیع نمود. بین المللی به ترتیب زیر توزیع می شود: در کتگوری اول به ۹۰ خانواده ۴۰ درصد اقساط دریافت نمودند که به هر خانواده ۳۰۰۰۰ افغانی داده شده. در کتگوری دوم ۱۶۶ خانواده ۴۰ درصد قسط دریافت کردند که به هر خانواده ۱۹۰۰۰ افغانی داده شد. در کتگوری سوم، اقساط ۴۰ درصد برای ۲۷۴ خانواده توزیع شد، که به هر خانواده ۱۲۰۰۰ افغانی توزیع شد. قابل ذکر است که پیش از این نیز هلال احمر افغانی  در ولسوالی گیان همین ولایت به منظور بازسازی خانه ها، مبلغ(۲۸۶۷۲۰۰۰) افغانی کمک نقدی را به ۶۱۴ خانواده زلزله زده توزیع نموده بود.

 

پکتیکا

 

پکتیکا

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۷:۳۳
Background image

بلخ؛ ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌ توزیع شد

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در قریه‌های مختلف ولسوالی شولگره ولایت بلخ توزیع نمود.

این کمک که با حمایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۶:۱۳
Background image

کابل؛ دو جلسه داوطلبی برای تهیه اعاشه گرم و کمره‌های امنیتی برگزار شد

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷ 

دو جلسه جداگانه‌ای داوطلبی به‌منظور تهیه ۲۴ قلم مواد اعاشه گرم برای مشمولين داخلی مرستون مرکزی کابل و ۱۸ قلم کمره امنیتی برای ریاست محافظت و مصونیت این اداره،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۳:۴
Background image

کابل؛ از نامزدان بست داکتر ام دی تیم اول صحی سیار صحی امتحان اخذ شد

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷

به‌منظور استخدام یک داکتر واجد شرایط و مسلکی برای بست خالی داکتر ام دی تیم اول صحی سیار هلال‌احمر افغانی در ولایت کابل، از نامزدان این بست امتحان تحریری اخذ شد.. . .

BACK TO NEWS