پس از سال‌ها تأخیر؛ هلال‌احمر افغانی ۱۵ بیمار مبتلا به بیماری سوراخ قلب را برای تداوی به هند اعزام می‌کند

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۳:۱۰
پس از سال‌ها تأخیر؛ هلال‌احمر افغانی ۱۵ بیمار مبتلا به بیماری سوراخ قلب را برای تداوی به هند اعزام می‌کند

یکشنبه، ۲۰ شعبان ۱۴۴۷
به هدایت و تلاش‌های ویژهٔ رهبری هلال‌احمر افغانی، ۱۵ بیمار مبتلا به بیماری سوراخ قلب که تداوی آنان در داخل کشور ممکن نیست، پس از سال‌ها تأخیر، به‌گونهٔ آزمایشی برای تداوی به هند اعزام می‌شوند.
در مرحلهٔ نخست این روند، نشست ویژه‌ای به‌منظور اعزام ۳ بیمار مبتلا به سوراخ قلب به هند برگزار شد که در آن محترم شهاب‌الدین دلاور رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون وی محترم حافظ عزیزالرحمن اشتراک داشتند.
محترم دلاور از آغاز این روند آزمایشی برای تداوی بیماران سوراخ قلب در خارج از کشور ابراز خرسندی کرد و افزود که هلال‌احمر افغانی در داخل کشور نیز با ۱۱ شفاخانهٔ پیشرفته و مجهز برای تداوی این بیماران قرارداد دارد. وی اطمینان داد که کارهای ساخت یک شفاخانهٔ معیاری قلب در کابل از سوی این اداره تا حد زیادی تکمیل شده و در آیندهٔ نزدیک افتتاح خواهد شد.
همچنان وی گفت که هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند با هماهنگی شرکای‌کاری و با گسترش امکانات، سهولت‌های درمانی بیشتری را برای شهروندان کشور فراهم سازد.
قابل یادآوری است که ۱۲ بیمار دیگر مبتلا به بیماری سوراخ قلب نیز در آیندهٔ نزدیک در مراحل مختلف  برای تداوی معیاری به هند اعزام خواهند شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۲۰:۲۷
Background image

حمایت از سیلاب‌زدگان در لوگر؛ برای ۲۵۵ خانواده، کمک‌هایی به ارزش نزدیک به ۳ میلیون افغانی توزیع شد

پنج‌شنبه، ۱۳ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۲۵۵ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پل‌علم مرکز ولایت لوگر و ولسوالی‌های محمدآغه، برکی‌برک، خروار، خوشی و ازرهِ این ولایت، کمک‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۸:۱۷
Background image

تخار؛ معاون هلال‌احمر افغانی از نمایندگی ولایتی بازدید نمود

پنجشنبه، ۱۳ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در جریان سفر کاری خود، به ولایت تخار سفر نموده، از نمایندگی ولایتی این اداره دیدن نمود.

وی، در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۹:۵۷
Background image

بلخ؛ معاون هلال‌احمر افغانی: خدمت به افراد بی‌سرپرست و نیازمند، از مسئولیت‌های اساسی ماست

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در ادامه سفر خود به ولایت بلخ، در سطح زون شمال با مسئولین و کارکنان ریاست این زون، نمایندگی بلخ، مرستون و مرکز. . .

BACK TO NEWS