ننګرهار

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۸ - ۹:۲۳

امروز به تاریخ ۱۳ ربیع الاول، از سوی هلال احمرافغانی، شش و نیم میلیون (۶۵۰۰۰۰۰) کمک نقدی افغانی برای ۶۵۰ خانواده آسیب دیده ناشی از سیلاب های اخیر در ولسوالی مهمندره در ولایت ننگرهار صورت گرفت.

در این کمک به هر خانواده آسیب دیده ۱۰۰۰۰ افغانی داده شده.هلال احمر افغانی در یک هفته گذشته در حدودی ۱۳۰۰۰ تن در ولایت ننگرهار کمک های غذایی و نقدی ارائه نموده است

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۵۴
Background image

کابل؛ پلان ستراتیژیک پنج‌ساله هلال‌احمر افغانی افتتاح شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

پلان ستراتیژیک سال‌های (۲۰۲۶–۲۰۳۰) هلال‌احمر افغانی طی یک نشست رسمی افتتاح گردید که در آن رهبری این نهاد، مسئولین داخلی و شرکای بین‌المللی کاری حضور داشتند.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۵
Background image

روز پنجم توزیع کمک‌ها در نورستان به ۲٬۰۰۰ خانواده مواد غذایی توزیع شد

یکشنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

روند توزیع کمک‌های غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ در ولسوالی کامدېش ولایت نورستان، در پنجمین روز ادامه دارد. امروز نیز در مناطق اور مړو و کمو، به ۲٬۰۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۰
Background image

کابل؛ نشست مشترک میان هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور گسترش همکاری‌های برگزار شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با آقای هلکان جیکوب، مسئول امور عملیاتی صلیب سرخ ناروی، و. . .

BACK TO NEWS