نشستی در کشور چين به منظور ادامه و تقویت کمک های بشردوستانه و همکاری به افغانستان برگزار شد.

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۰ - ۱۰:۵۰
خبر

نشستی در کشور چين به منظور ادامه و تقویت کمک های بشردوستانه و همکاری به افغانستان برگزار شد.

 ٢٧ جمادی الاولی، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی محترم شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور و هیئت همراهش در جریان سفرخویش به کشور چین با آقای الکساندر متیو مسٸول بخش آسیایی فدراسیون بین المللی در افغانستان به منظور تقویت کمک های بشردوستانه و همکاری ها در افغانستان نشستی برگزار نمود.
سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی در این نشست معلومات جامع و مفصل را در مورد فعالیت ها، دستاوردها و خدمات بشردوستانه این جمعیت خیریه ملی در بخشهای مختلف ارائه نمود.
موصوف در سخنرانی خود در مورد وضعیت بشردوستانه در افغانستان و مؤثر بودن کمک های سازمان های کمک رسان بین المللی، خواستار کمک های عاجل و ضروری به فقرا و آسیب دیدگان حوادث طبیعی در فصل زمستان شد.
بعداً آقای متیو از خدمات و فعالیت های بشردوستانه هلال احمر افغانی قدردانی نموده، تعهد کامل خود را بر حمایت از هلال احمر افغان را سپردند و افزودند که در حل مشکلات بشردوستانه تلاش های مشترک و کمک های دوامدار انجام خواهند نمودند. همچنین طرفين در مورد پلان های جدید برای همکاری های مشترک در آینده نیز بحث نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۱:۰
Background image

لغمان؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شده اند

سه شنبه، ٦ صفر ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت لغمان، به ۶۱۷۰ بیمار خدمات صحی شامل؛ معاینه، توزیع ادویه مورد نیاز، پانسمان زخم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۹:۵۰
Background image

پروان؛ ۲ میلیونه افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ زن نیازمند توزیع شد

دوشنبه، ۵ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در مرحله اول کمک‌ها، مبلغ ۲ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ زن نیازمند در قریه انامک ولسوالی سالنگ ولایت پروان که با کمبود مواد غذایی مواجه بودند،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۹:۵
Background image

کابل؛ امتحان تحریری نامزدان بست‌های مدیر بودجه پروژه‌ها، مدیر اسناد و آرشیف و مدیر ژورنال مصرفی اخذ شد

دوشنبه، ۵ صفر ۱۴۴۸

 به‌منظور استخدام افراد شایسته و مسلکی در بست‌های مدیر بودجه پروژه‌های فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، مدیر اسناد و آرشیف و مدیر ژورنال مصرفی، از سوی هلال‌احمر. . .

BACK TO NEWS