معاون هلال احمر افغانی در کنفرانس مشارکت جامعه برای محو پولیو اشتراک و سخنرانی نمود! 

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۸:۱۱
خبر

معاون هلال احمر افغانی در کنفرانس مشارکت جامعه برای محو پولیو اشتراک و سخنرانی نمود! 

۱۸ ماه شوال، در قطر به ابتکار بنیاد بیلگیټس، کنفرانس تحت عنوان "مشارکت جامعه برای محو پولیو" با حضور معاون هلال احمر افغانی، آقای حافظ عزیزالرحمن، نمایندگان فدراسیون بین‌المللی، صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFPA)، سازمان جهانی صحت (WHO)، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (UNICEF)، سازمان ایمرجنسی (EMERGENCY) و مؤسسه لاپیس برگزار شد. 

معاون هلال احمر افغانی در سخنرانی خود پیرامون مفهوم جوامع، معرفی آن، و ارزش‌های فرهنگی‌ای که در شکل‌گیری یک جامعه سالم نقش مهم دارند، معلومات مفصل ارائه نمود.
 همچنان، موصوف نقش حیاتی رضاکاران در پیوند میان جامعه و ابتکارات صحی را توضیح داد و افزود که اگر رضاکاران در مورد جلوگیری از پولیو و صحت عمومی آموزش لازم را ببینند، می‌توانند جامعه را به‌صورت معنی‌دار و مؤثر در این راستا دخیل سازند. 
همچنان، آقای عزیزالرحمن بر اهمیت مشارکت مؤثر جامعه و از میان برداشتن پولیو تأکید نموده و خواستار برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی در زمینه آگاهی عامه از پولیو و ارتقای ظرفیت رضاکاران شد. موصوف همچنین به اقداماتی که هلال احمر افغانی در سطح کشور برای افزایش مشارکت جامعه انجام داده است، از جمله ایجاد کمیته‌های مادران، شوراهای صحی، جذب شخصیت‌های تأثیرگذار و رضاکاران اشاره نمود. او افزود که با داشتن ۲۶۵۰۰ رضاکار در سراسر کشور، هلال احمر توانسته نقش فعال و مؤثری در گسترش بسیج اجتماعی و ارتقای آگاهی‌های صحی ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۲۱:۲۳
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید کمک نقدی صورت گرفت

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ابراز همدردی انسانی با خانواده‌ای که در پی بارندگی‌های شدید اخیر در ساحه افسوترِ مربوط شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، کودک ۷ ساله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۲۱:۶
Background image

نورستان؛ توزیع کمک‌های غذایی برای ۱۷٬۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده از جنگ آغاز شد

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

با هماهنگی مشترک هلال احمر افغانی، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و برنامه جهانی غذا، روند توزیع کمک‌های غذایی و مواد صحی برای ۱۷٬۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده از جنگ در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۸:۴۱
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی، کمک‌ عاجل صورت گرفت

سه‌شنبه، ۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به یک خانواده آسیب دیده از اثر آتش سوزی در قریه گرکرک ولسوالی دند غوری ولایت بغلان، کمک‌های عاجل ارائه نمود.

در این کمک‌، برای خانواده متضرر. . .

BACK TO NEWS