معاون هلال‌احمر افغانی با نمایندهٔ صلیب سرخ بریتانیا دربارهٔ تقویت همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو کرد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۵:۱۱
معاون هلال‌احمر افغانی با نمایندهٔ صلیب سرخ بریتانیا دربارهٔ تقویت همکاری‌های بشردوستانه گفت‌وگو کرد

چهارشنبه، ۱۶ شعبان ۱۴۴۷
محترم حافظ عزیزالرحمن معاون هلال‌احمر افغانی،  با خانم سیلویا کولونا، مسئول حقوق بین‌الملل و پالیسی صلیب سرخ بریتانیا، در مورد تقویت همکاری‌های بشردوستانه و هماهنگی به‌منظور جلب کمک‌های بشری برای خانواده‌های نیازمند و مهاجرین عودت‌کننده، نشست هماهنگی‌ برگزار کرد.
در این نشست، آقای حافظ عزیزالرحمن اظهار داشت که هم‌زمان با بازگشت گستردهٔ مهاجرین، وقوع پی‌هم حوادث طبیعی و خشک‌سالی، شمار خانواده‌های نیازمند افزایش یافته و در این زمینه به کمک‌های گستردهٔ بشردوستانه نیاز است. وی افزود که هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند تا برای حمایت از خانواده‌های نیازمند، بی‌سرپرست و مهاجرین عودت‌کننده، همکاری‌های بشردوستانهٔ خود را گسترش دهد.
او همچنان به‌منظور جلب کمک‌ها و تقویت همکاری‌های بین‌المللی، خواستار همکاری در بخش تنظیم و هماهنگی سفرهای رهبری هلال‌احمر افغانی به کشورهای خارجی شد.
از سوی دیگر، مسئول حقوق بین‌الملل و پالیسی صلیب سرخ بریتانیا از تلاش‌های دوامدار هلال‌احمر افغانی قدردانی کرده و گفت که همکاری‌های بشردوستانه میان دو نهاد گسترش خواهد یافت. وی به‌طور ویژه بر تعهد به کار و همکاری مشترک در زمینهٔ حمایت از مهاجرین عودت‌کننده و خانواده‌های نیازمند تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۴۶
Background image

بغلان؛ ۲.۶ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی مبلغ ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار افغانی کمک نقدی را به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، توزیع نمود.

این کمک از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۳۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ یک‌روزه کاهش خطرات حوادث برگزار شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ 

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ در مورد کاهش خطرات ناشی از حوادث، برای شماری از کارکنان ریاست‌های جوانان و رضاکاران، خدمات صحی و حوادث، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۵
Background image

به مشکلات صحی هزاران بیمار در ولایت کنر رسیدگی شده است

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت کنر، به ۲۰۹۰ خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین، مشوره. . .

BACK TO NEWS