رمضان و همدردی بشردوستانه؛ ۲۰ میلیون افغانی برای ۲۰۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار توزیع شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۶:۴۷
ng

سه‌شنبه، ۱۴ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، برای ۲۰۰۰ خانواده عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر جلال‌آباد، مرکز ولایت ننگرهار، مجموعاً ۲۰ میلیون افغانی توزیع شد.
در این کمک، به هر خانواده مبلغ ۱۰ هزار افغانی به‌منظور تأمین نیازهای اولیه در ماه مبارک رمضان و همدردی بشردوستانه مساعدت شد.
هلال‌احمر افغانی حمایت از هموطنان عودت‌کننده را در اولویت قرار داده و تلاش می‌کند تسهیلات لازم را برای بهبود وضعیت زندگی آنان فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۴۶
Background image

بغلان؛ ۲.۶ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی مبلغ ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار افغانی کمک نقدی را به ۲۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، توزیع نمود.

این کمک از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۶:۳۸
Background image

کابل؛ ورکشاپ یک‌روزه کاهش خطرات حوادث برگزار شد

دوشنبه، ۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ 

ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ در مورد کاهش خطرات ناشی از حوادث، برای شماری از کارکنان ریاست‌های جوانان و رضاکاران، خدمات صحی و حوادث، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۵
Background image

به مشکلات صحی هزاران بیمار در ولایت کنر رسیدگی شده است

یکشنبه، ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت کنر، به ۲۰۹۰ خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین، مشوره. . .

BACK TO NEWS