رمضان و همدردی بشردوستانه؛ ۲۰ میلیون افغانی برای ۲۰۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار توزیع شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۶:۴۷
ng

سه‌شنبه، ۱۴ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، برای ۲۰۰۰ خانواده عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر جلال‌آباد، مرکز ولایت ننگرهار، مجموعاً ۲۰ میلیون افغانی توزیع شد.
در این کمک، به هر خانواده مبلغ ۱۰ هزار افغانی به‌منظور تأمین نیازهای اولیه در ماه مبارک رمضان و همدردی بشردوستانه مساعدت شد.
هلال‌احمر افغانی حمایت از هموطنان عودت‌کننده را در اولویت قرار داده و تلاش می‌کند تسهیلات لازم را برای بهبود وضعیت زندگی آنان فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۴۲
Background image

نورستان: ۲۱۵ دانش‌آموز از مرکز آموزشی فارغ‌التحصیل شدند

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
۲۱۵ تن از دانش‌آموزان پسر و دختر پس از تکمیل آموزش‌های رایگان سه‌ماهه، از مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت نورستان فارغ‌التحصیل شدند.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۳۸
Background image

ازبکستان ۲۵۰ تُن کمک‌های بشردوستانه را به هلال‌احمر افغانی تحویل داد

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
ازبکستان، ۲۵۰ تُن کمک‌های بشردوستانه شامل مواد غذایی و غیرغذایی را در ولایت بلخ به هلال‌احمر افغانی تحویل داد.
این کمک که در جریان یک نشست رسمی سپرده شد؛ در آن،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۱۳
Background image

حمایت از نیازمندان در بدخشان؛ هلال‌احمر افغانی به ۵۰ خانواده کمک نقدی توزیع کرد

چهارشنبه، ۲۹ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به ۵۰ خانواده نیازمند در ناحیه سوم شهر فیض‌آباد مرکز ولایت بدخشان، مبلغ ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی توزیع کرد.
در این کمک، به منظور حمایت اقتصادی،. . .

BACK TO NEWS