رسیدگی به مهاجرین، نیازمندان و آسیب‌دیدگان؛ نشستی، میان هلال‌احمر افغانی و بنیاد خیریه آی ایچ ایچ ترکیه برگزار شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۲:۴۵
رسیدگی به مهاجرین، نیازمندان و آسیب‌دیدگان؛  نشستی، میان هلال‌احمر افغانی و بنیاد خیریه آی ایچ ایچ ترکیه برگزار شد

یکشنبه، ۲۱ رجب ۱۴۴۷ 
به‌منظور رسیدگی به مهاجرین، آسیب‌دیدگان حوادث و خانواده‌های بی‌سرپرست و تداوم همکاری‌ها، نشستی میان محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، محترم سلیمان ایپلی،  مسئول بنیاد خیریه آی ایچ ایچ ترکیه در افغانستان و هیأت همراه برگزار شد. 
معاون هلال‌احمر افغانی در سخنان خود؛ کمک‌های کشور ترکیه و نهادهای خیریه آن را برای خانواده‌های نیازمند، بی‌سرپرست و آسیب‌دیده بسیار با اهمیت دانسته و افزود که کمک‌های بشردوستانه در زمینه مدیریت حوادث و کاهش مشکلات مردم نقش مؤثری دارند. وی از مسئولین بنیاد خیریه آی ایچ ایچ خواست، تا با توجه به شمار بالای آسیب‌دیدگان و مهاجرین عودت‌کننده، کمک‌های خود را بیش از پیش گسترش دهند و اطمینان داد که هلال‌احمر افغانی در این زمینه آماده فراهم‌سازی هرگونه تسهیلات است.
در همین حال، رئیس بنیاد خیریه آی ایچ ایچ ترکیه در افغانستان، از گسترش فعالیت‌های بشردوستانه از طریق هلال‌احمر افغانی اطمینان داد و افزود: تلاش می‌کنیم با همکاری هلال‌احمر افغانی، به مشکلات مهاجرین، خانواده‌های بی‌سرپرست و زلزله‌زدگان، به‌موقع رسیدگی کنیم و کمک‌های خود را در این بخش افزایش دهیم.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۲۸
Background image

به هزاران بیمار در ولایت هرات خدمات گستردهٔ صحی ارائه شده است

شنبه، ۲۶ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت هرات، به ۲۰ هزار و ۵۱ بیمار سراپا خدمات صحی شامل معاینه، توزیع ادویه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۸:۱۲
Background image

دایکند‌ی؛ ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الاولی ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی خدیر ولایت دایکندی توزیع نمود.

این کمک که از سوی صلیب سرخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۸:۴
Background image

بدخشان؛ در یک ماه گذشته به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بدخشان، به ۴۴۹۰ بیمار سراپا خدمات صحی، از جمله معاینه، توزیع ادویه مورد. . .

BACK TO NEWS