دیدار سرپرست ریاست عمومی هلال‌احمر افغانی با رئیس حوزه آسیا-پسیفیک فدراسیون بین‌المللی و هیئت همراه

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۸:۵۹
دیدار سرپرست ریاست عمومی هلال‌احمر افغانی با رئیس حوزه آسیا-پسیفیک فدراسیون بین‌المللی و هیئت همراه

شنبه، ۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ 

سر پرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، و معاون ایشان، حافظ عزیزالرحمن، قبل از ظهر امروز؛ با آقای الکساندر متیو، رئیس حوزه آسیا-پسیفیک فدراسیون بین‌المللی، و آقای سامی الفخوری، مسئول فدراسیون بین‌المللی در افغانستان، دیدار نموند. هدف از این دیدار، جلب و فراهم‌سازی کمک‌های فوری و طویل المدت برای مهاجران عودت‌کننده به کشور بود.

در این دیدار سرپرست ریاست عمومی، در مورد بازگشت ناگهانی مهاجران از کشورهای همسایه و بحران به‌وجودآمده، معلومات لازم را با هیئت در میان گذاشت. وی افزود، وضعیت مهاجران عودت‌کننده در تورخم نسبت به گذشته بهبود یافته و روند بازگشت نیز کندتر شده‌ است. با این حال، کارمندان و مسئولان هلال احمر افغانی همچنان در خدمت مهاجران قرار دارند. او تأکید کرد که در صورت آغاز خدمات مشابه در ولایت‌های هرات و نیمروز، می‌توان بخشی از مشکلات مهاجران را کاهش داد.

آقای دلاور همچنین تصریح کرد که تمامی امکانات موجود در اختیار هلال احمر افغانی، بدون تأخیر در خدمت مهاجران قرار می‌گیرد اما در کنار آن، در حالات بحرانی، حمایت و همکاری شرکای کاری امری ضروری است.

از سوی دیگر؛ رئیس حوزه آسیا-پسیفیک فدراسیون بین‌المللی، فراهم‌سازی کمک‌های فوری به مهاجران در ولایت‌های هرات و نیمروز را مهم دانسته و افزود: "ما تلاش می‌کنیم برای کاهش مشکلات مهاجران و بازگشت آنان به زندگی عادی، و همچنین برای فراهم‌سازی کمک‌های لازم، گفت‌وگوها و هماهنگی‌های لازم را با شرکای کاری به‌عمل آوریم."

در پایان؛ طرفین بر گسترش سطح همکاری و هماهنگی‌ به‌منظور ارائه کمک‌های طویل المدت و کاهش مشکلات مهاجران تأکید کردند و اطمینان دادند که تلاش‌های مشترک در این زمینه ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۷:۸
Background image

محفل افتتاحیهٔ هفتهٔ مخصوص هلال‌احمر افغانی طی مراسمی باشکوه برگزار شد

پنجشنبه، ۲۳ربیع الآخر ۱۴۴۷
محفل افتتاحیهٔ هفتهٔ مخصوص هلال‌احمر افغانی با حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، معاون ایشان محترم حافظ عزیزالرحمن، محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

جلسه داوطلبی به‌منظور ارزیابی بیلانس شیت گزارش‌های مالی برگزار شد

چهارشنبه، ۲۲ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷ 
این جلسه، از سوی آمریت تهیه و تدارکات به منظور ارزیابی بیلانس شیت گزارش‌های مالی ریاست مالی هلال احمر افغانی برای سال ۱۴۰۳ هجری شمسی (ادیت مالی)، ترتیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

جلسه هماهنگی به‌منظور آمادگی برای برگزاری مراسم افتتاحیه هفتهٔ مخصوص برگزار شد

چهارشنبه، ۲۲ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷
به‌منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم افتتاحیه "هفتهٔ مخصوص"، جلسه هماهنگی میان شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، حافظ عزیزالرحمن، معاون. . .

BACK TO NEWS