خوست؛ ۴ میلیون افغانی کمک نقدی به ۴۰۰ زن نیازمند توزیع شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۲:۵۵
K

سه‌شنبه، ۶ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، در مرحله نخست کمک‌های نقدی، مبلغ ۴ میلیون افغانی را به ۴۰۰ زن نیازمند در قریه‌های مختلف ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست که با کمبود مواد غذایی مواجه بودند، توزیع کرد.

این کمک که با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ فراهم شده بود بر اساس آن، هر زن مبلغ ۱۰ هزار افغانی دریافت نمودند.

این کمک نقدی به‌منظور تأمین نیازهای اولیه زنان نیازمند و کاهش اثرات ناشی از کمبود مواد غذایی توزیع شده است.

قرار است در ادامه این پروگرام، طی پنج ماه آینده نیز کمک‌های نقدی مشابه به زنان یادشده توزیع شود.

هلال‌احمر افغانی با همکاری شرکای داخلی و بین‌المللی خود تلاش می‌کند تا کمک‌های بشردوستانه را به‌موقع به خانواده‌های نیازمندِ مواجه با کمبود مواد غذایی رسانیده و در تأمین نیازهای اولیه آنان نقش مؤثری ایفا کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۱۰
Background image

ننگرهار؛ ۲۳ میلیون افغانی کمک نقدی به ۱۰۰۰ دهقان نیازمند توزیع شد

دوشنبه، ۷ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی ۲۳ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۱۰۰۰ دهقان نیازمند در ولسوالی اچین ولایت ننگرهار توزیع نمود.

این کمک از سوی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۰:۴۶
Background image

پروان؛ بسته‌های صحی به ۱۴۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

دوشنبه، ۷ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۱۴۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های شینواری، سیاه‌گرد و بگرام ولایت پروان، بسته‌های صحی توزیع نمود.

این کمک که از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۸:۲۸
Background image

هفته مخصوص؛ کلینیک سراپا چنار ترکیه، ۵ هزار دالر به هلال‌احمر افغانی کمک نمود

دوشنبه، ۷ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

در جریان هفته مخصوص، کلینیک سراپا چنار ترکیه به‌منظور حمایت از افراد نیازمند، مهاجرین عودت‌کننده، آسیب‌دیدگان حوادث و بیماران بی‌بضاعت، مبلغ ۵ هزار دالر. . .

BACK TO NEWS