حمایت از زلزله‌زدگان در ننگرهار؛ بسته‌های صحی و کرامت انسانی برای ۱٬۰۰۰ خانواده توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۵۴
N

دوشنبه، ۲۶ شوال ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۱٬۰۰۰ خانواده زلزله‌زده در مناطق مربوط به ولسوالی دره‌نور ولایت ننگرهار، بسته‌های صحی و کرامت انسانی توزیع نمود.

این کمک‌، که با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی تهیه شده بود، شامل توزیع بسته‌های صحی برای ۷۰۰ خانواده و بسته‌های کرامت انسانی برای ۳۰۰ خانواده می‌باشد.

این کمک به‌منظور جلوگیری از مشکلات صحی و تأمین نیازهای اولیه خانواده‌های آسیب‌دیده صورت گرفته است.

هلال‌احمر افغانی روند کمک‌رسانی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده را به‌گونه منظم و دوامدار ادامه می‌دهد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که. . .

BACK TO NEWS