توزیع کمک‌های غذایی برای ۵۸۱ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در مرستون مرکزی کابل! 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - ۲۱:۲۵
خبر

توزیع کمک‌های غذایی برای ۵۸۱ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در مرستون مرکزی کابل! 

امروز چهارشنبه، ۱۲ ماه رمضان، از سوی هلال احمر افغانی با حمایت مالی بنیاد خیریه دیانت ترکیه، در مجموع ۲۲.۶۵۹ تُن مواد غذایی برای ۵۸۱ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت از نواحی مختلف ولایت کابل، توزیع شد.
این روند با حضور شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، جَنک اونال سفیر ترکیه در افغانستان، دوکتور امراه کان دمير مشاور بنیاد خیریه دیانت در کابل و شماری از رؤسای ریاست مرکزی انجام شد. 
در جریان توزیع این کمک‌ها، آقای دلاور ضمن خوش‌آمدید به سفیر ترکیه و نمایندگان بنیاد خیریه دیانت، از کمک‌های بشردوستانه دوامدار و همیشگی این کشور دوست و برادر قدردانی نمود. موصوف همچنین از حمایت این بنیاد برای ۱۸۱۹ خانواده نیازمند در کابل، هرات و فراه، اظهار خرسندى نمود، وافزود که چندى پیش کشور ترکیه به شکل گسترده به مردم افغانستان کمک‌های غذایی و غیرغذایی ارائه نموده و از همکاری آنان در بازسازی ساختمان مرستون هرات و اﺯ کمک‌های همه جانبه و مداوم سپاس‌گزاری نمود. 
پس از آن، آقای اونال، سفیر ترکیه در کابل، ضمن قدردانی از فعالیت‌های بشردوستانه هلال احمر افغانی، از فراهم نمودن ﺯمينه براى توزیع کمک‌ها به افراد نیازمند، بی‌بضاعت و آسیب‌پذیر افغانستان تشکر نمود. وی روابط میان ترکیه و افغانستان را تاریخی و عمیق خواند، بنابرين همکاری‌هاى دوامدار و حمايت اﺯ مردم افغانستان مسئولیت تاریخی کشورش خود دانست. 
سپس، مشاور بنیاد خیریه دیانت درباره کمک‌های این نهاد در ولایات مختلف کشور معلومات ارائه و از همکاری جمعیت هلال احمر افغانی در توزیع شفاف کمک‌ها سپاس‌گزاری نمود. 
قابل یادآوری است که در کمک‌های امروز، به هر خانواده دو بسته مواد غذایی توزیع شد، که شامل آرد، روغن، لوبیا، بوره، چای، مکرونی، روب و نمک بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۵:۳۶
Background image

ورکشاپ آموزشی به منظور انکشاف بیشتر استراتژی پنج‌ساله خدمات صحی آغاز شد

دوشنبه، ۲۷ ربیع‌ الآخر ۱۴۴۷
ورکشاپ آموزشی چهارروزه به‌منظور انکشاف و مؤثریت خدمات صحی هلال‌احمر افغانی برای ۵۵ تن از کارکنان صحی مرکز و ولایات، با حضور معاون عملیاتی سکرتر جنرال محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۱:۱۴
Background image

لوگر، برای هزاران بیمار تسهیلات صحی فراهم شده است

دوشنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته، برای ۳۷۲۹ تن از بیماران در ولسوالی‌ها و قریه های مختلف ولایت لوگر خدماتی مانند؛ معاینه و توزیع ادویه، پانسمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۸:۱۸
Background image

کنر؛ به خانواده‌های زلزله‌زده بیست و دو و نیم میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

یکشنبه، ۲۶ ربیع الآخر ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به‌منظور تأمین نیازهای اولیهٔ زندگی، برای ۱۵۰۰ خانوادهٔ زلزله‌زده در قریه‌های مختلف مربوط به درهٔ مزار، ولسوالی نورگل ولایت کنر، مبلغ بیست. . .

BACK TO NEWS