به ۱۵۰ خانواده زلزله‌زده در بلخ مواد غذایی مساعدت شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۸:۱۹
nhgyt

دوشنبه، ۱۷ جمادی الآخر ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی به منظور حمایت اقتصادی، ۱۱.۵۲۰ تن مواد غذایی را برای ۱۵۰ خانواده زلزله‌زده در قریه‌های مختلف ولسوالی مارمل ولایت بلخ توزیع کرد.
این کمک که ازسوی هلال احمر ترکیه تهیه شده بود، به هر خانواده ۷۶.۸ کیلوگرم مواد غذایی شامل آرد، روغن، برنج، بوره، لوبیا، مکرونی، چای سبز، روب و بیسکویت مساعدت شد.
این کمک‌های غذایی تا حد زیادی نیازهای کوتاه‌مدت غذایی خانواده‌های زلزله‌زده را تأمین کرده و در روند بازسازی زندگی آنان تأثیر عملی و مهمی خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۴
Background image

هزاران بیمار در ولایت ارزگان از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۲۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ارزگان، به ۱۶۴۵ بیمار خدمات معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۲۰:۱۹
Background image

برای ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولایت خوست زمینه دسترسی به آب آشامیدنی صحی فراهم شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، زمینه دسترسی ۲۷۰ خانواده بی‌جاشده داخلی به آب آشامیدنی صحی را در ولسوالی‌های علیشیر و گربز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در پکتیکا مواد غیرخوراکی توزیع شد

سه‌شنبه، ۲۳ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به ۱۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی تروو ولایت پکتیکا، مواد غیرخوراکی توزیع کرد.

این کمک‌ که از سوی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی. . .

BACK TO NEWS