به منظور دستگیری نیازمندان و مردم بيچاره کشور، ۲ هزار بسته غذایی از سوی بنیاد دیانت ترکیه به جمعیت هلال احمر افغانی فراهم خواهد شد! 

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۷:۲۱
خبر

به منظور دستگیری نیازمندان و مردم بيچاره کشور، ۲ هزار بسته غذایی از سوی بنیاد دیانت ترکیه به جمعیت هلال احمر افغانی فراهم خواهد شد! 

امروز سه‌شنبه، ۱۲ شعبان، محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، و معاون آن؛ حافظ عزیز الرحمن، در دفتر مرکزی این جمعیت خیریه ملی با مشاور بنیاد دیانت ترکیه، دکتور امراح کاند میر، در خصوص تأمین ۲ هزار بسته غذایی برای نیازمندان و فقراء در ماه مبارک رمضان، نشست هماهنگی برگزار نمودند. 
در این نشست، سرپرست ریاست عمومی، آقای دلاور، از همکاری همیشگی بنیاد دیانت ترکیه با جمعیت هلال احمر افغانی قدردانی نمود و تهیه ۲ هزار بسته غذایی از سوی این بنیاد در ماه مبارک رمضان برای حمایت و دستگیری به خانواده‌های نیازمند و فقیر را گامی مهم در جهت خدمت به مردم دانست. 
سپس، مشاور بنیاد دیانت ترکیه در سخنان خود ضمن تأکید بر ادامه و توسعه همکاری‌ها با هلال احمر افغانی، وعده سپرد که در ایام عید ۲۰۰ جوره لباس برای یتیمان نیز فراهم خواهد کرد. 
قابل ذکر است که از مجموع ۲ هزار بسته غذایی، ۱۵۰۰ بسته در ولايت کابل و ۵۰۰ بسته دیگر در ولایت هرات برای خانواده‌های نیازمند و مستحق توزیع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۵۵
Background image

خوست؛ ۷ تُن مواد غذایی به ۱۰۰ خانواده سیلاب‌زده توزیع شد

چهارشنبه، ۲۸ صفر ۱۴۴۸

 هلال احمر افغانی ۷ تُن مواد غذایی را به ۱۰۰ خانواده سیلاب‌زده در مرکز ولایت خوست و ولسوالی‌های جاجى میدان، باک، علیشير، صبرى، گربز، نادرشاه کوت، مندوزیو و تنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۳
Background image

کابل؛ رئیس عمومی هلال احمر افغانی از شفاخانه قلبی دیدن نمود

چهارشنبه، ۲۸ صفر ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور رئیس عمومی هلال احمر افغانی، از خدمات صحی ارائه‌شده در شفاخانه قلبی که به‌تازگی از سوی این اداره افتتاح شده است، بازدید و روند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۴۷
Background image

بغلان؛ در یک ماه گذشته به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

چهارشنبه، ۲۸ صفر ۱۴۴۸ 

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بغلان، به ۶۶۲۴ بیماران سراپا خدمات صحی ازجمله معاینه، توزیع ادویه ضروری،. . .

BACK TO NEWS