به منظور خودکفایی؛ به ۹۸ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ننگرهار، بیش از یک میلیون کمک نقدی توزیع شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۹:۸
به منظور خودکفایی؛ به ۹۸ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ننگرهار، بیش از یک میلیون کمک نقدی توزیع شد

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷ 
 هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ایجاد کسب‌وکار کوچک و خودکفایی، در دومین و آخرین مرحله، به ۵۰ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ۴۸ خانواده در ننگرهار  مبلغ یک میلیون و دوصد و هفتاد و چهار هزار (۱،۲۷۴،۰۰۰) افغانی کمک نقدی توزیع نمود که به هر خانواده ۱۳ هزار افغانی مساعدت شد.
انتظار می‌رود این کمک نقدی از طریق آغاز و تقویت فعالیت‌های عایداتی، وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌سرپرست را بهبود بخشد، منابع درآمدی دوامدار برایشان ایجاد کند و وابستگی به دیگران را کاهش دهد.
قابل ذکر است که در مرحله نخست نیز نزدیک به دو میلیون افغانی به این خانواده‌ها توزیع شده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۸:۳۷
Background image

کندهار؛ ۴۰۰ زن نیازمند از ۴ میلیون افغانی کمک نقدی بهره‌مند شدند

چهارشنبه، ۷ صفر ۱۴۴۸

۴۰۰ زن نیازمند در مرحله سوم کمک‌ها، از کمک نقدی به مبلغ ۴ میلیون افغانی که از سوی هلال‌احمر افغانی در ناحیه نهم شهر کندهار توزیع شد، بهره‌مند شدند.

این کمک که با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۸:۱۵
Background image

هلمند؛ ورکشاپ چهار روزه ارتقای ظرفیت برای مدیران کنترول به پایان رسید

چهارشنبه، ۷ صفر ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی چهار روزه ارتقای ظرفیت برای مدیران کنترول ولایات هلمند، کندهار، ارزگان و زابل که از سوی هلال‌احمر افغانی در نمایندگی ولایتی هلمند برگزار شده بود، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۷:۵۵
Background image

پکتیا؛ به ۲۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های غذایی توزیع شد

چهارشنبه، ۷ صفر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به ۲۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی ځاځي آریوب ولایت پکتیا، کمک‌های غذایی توزیع نمود.

این کمک که از سوی دهکده صلح آلمان فراهم شده بود، بر. . .

BACK TO NEWS