به مشکلات صحی بیش از ۱۴۵۰۰ تن در ولایت کندز رسیده‌گی شده است

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۴۳
به مشکلات صحی بیش از ۱۴۵۰۰ تن در ولایت کندز رسیده‌گی شده است

یکشنبه، ۱۸ جمادی‌الاولی ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته به ۶۸۸۳ بیمار در ولسوالی‌ها و قریه های مختلف ولایت کندز خدماتی مانند؛ معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق واکسین‌ها، تداوی سوءتغذی، مشوره‌های صحی ضروری قبل و بعد از ولادت، و تنظیم پلان خانواده ارائه نموده‌اند. همچنان به ۸۰۸۶ بیمار دیگر نیز در بخش مشوره‌های لازم صحی، خدمات ارائه شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۸:۱۱
Background image

کابل؛ امتحان بست هماهنگ‌کننده پروژه‌های عاجل اخذ شد

سه شنبه، ۱۵ شعبان ۱۴۴۷
به‌منظور استخدام یک فرد شایسته و مسلکی در بست خالی هماهنگ‌کننده پروژه‌های صحی عاجل/ فوکل‌پوینت فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۸:۲۲
Background image

زابل؛ ۳۱ تن از دانش‌آموزان بخش کمپیوتر از مرکز آموزشی هلال‌احمر افغانی فارغ شدند

دوشنبه، ۱۴ شعبان ۱۴۴۷
۳۱ تن از دانش‌آموزان بخش کمپیوتر، پس از سپری‌کردن دورهٔ کوتاه‌مدت آموزشی و تلاش‌های دوامدار، با موفقیت از مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی در ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست ساده‌سازی پروسهٔ اداری به ریاست معاون هلال‌احمر افغانی برگزار شد

دوشنبه، ۱۴ شعبان ۱۴۴۷
نشستی هماهنگی به‌منظور ساده‌سازی پروسهٔ اداری و تسریع در اجرای امور، به ریاست محترم حافظ عزیزالرحمن معاون هلال‌احمر افغانی و با حضور مسؤولین ریاست‌های مربوطه و. . .

BACK TO NEWS