به خانواده آسیب‌دیده در منطقه دشت برچی شهر کابل کمک نقدی صورت گرفت

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۸:۳۹
كابل

شنبه، ۱۷ شوال ۱۴۴۷

در پی زلزله شب گذشته، چهار نفر در منطقه دشت برچی شهر کابل به داخل یک چاه سقوط کرده و جان خود را از دست دادند.

هلال احمر افغانی به خانواده‌ای که سه عضو آن در این حادثه جان باخته بودند، مبلغ صد هزار (۱۰۰,۰۰۰) افغانی کمک نقدی نمود.

محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، هنگام تحویل این کمک نقدی، به پسر ارشد خانواده آسیب‌دیده که در این حادثه زخمی شده بود، تسلیت گفته و کمک نقدی را به وی تحویل داد.

قابل ذکر است که رئیس عمومی هلال احمر افغانی هیأتی را نیز به منطقه گوسفندره ولسوالی بگرامی ولایت کابل اعزام کرده تا در مراسم تدفین هشت تن از جان‌باختگان زلزله شرکت کرده، از طفل زخمی خانواده عیادت نمایند، وضعیت و نیازهای خانواده‌ها را ارزیابی نمایند و مراتب همدردی و تسلیت عمیق خود را با آنان ابراز بدارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۳۷
Background image

کندز؛ ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار افغانی کمک نقدی به ۲۵۰ خانواده سیلاب‌زده توزیع شد

چهارشنبه، ۲۱ صفر ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی ۲ میلیون و ۶۲۵ هزار افغانی کمک نقدی را بخ ۲۵۰ خانواده سیلاب‌زده در نواحی مختلف شهر کندز توزیع نمود.

این کمک که با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۲۴
Background image

کابل؛ نشست هماهنگی کمیته دسترسی مصئون برگزار شد

چهارشنبه، ۲۱ صفر ۱۴۴۸

نشست هماهنگی کمیته دسترسی مصئون به ریاست مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرتر جنرال هلال احمر افغانی، با حضور نمایندگان هلال احمر افغانی، کمیته بین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۵
Background image

کابل؛ بانک بین‌المللی افغانستان ۴۳۰ تخته کمپل را برای حمایت از سیلاب‌زدگان نورستان به هلال احمر افغانی سپرد

چهارشنبه، ۲۱ صفر ۱۴۴۸

بانک بین‌المللی افغانستان به‌منظور حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان، ۴۳۰ تخته کمپل را به هلال احمر افغانی سپرد.

این کمک از سوی. . .

BACK TO NEWS