به‌منظور حل مشکلات شهرک هلال‌احمر، با وزارت شهرسازی جلسه برگزار شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۷:۲۷
NBHGFTR

پنجشنبه، ۱۳ جمادي الآخر ۱۴۴۷
محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون‌شان محترم حافظ عزیزالرحمن، به‌منظور بررسی و حل مشکل زمین مربوط به شهرک هلال‌احمر و رفع مشکلات موجود، با آقای مدارعلی کریمی بامیانی، معاون امور شهری وزارت شهرسازی، در دفتر مرکزی هلال‌احمر دیدار کردند.
در این دیدار، دو طرف درباره تثبیت زمین‌های مربوط به شهرک و حل مشکلات حقوقی موجود بحث و تبادل نظر کرده و تصمیم‌های لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۹:۸
Background image

به منظور خودکفایی؛ به ۹۸ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ننگرهار، بیش از یک میلیون کمک نقدی توزیع شد

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷ 
 هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ایجاد کسب‌وکار کوچک و خودکفایی، در دومین و آخرین مرحله، به ۵۰ خانواده نیازمند و بی‌سرپرست در قندهار و ۴۸ خانواده در ننگرهار  مبلغ یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۸:۱۳
Background image

ورکشاپ دو روزه به‌منظور نهایی‌سازی پلان استراتیژیک هلال‌احمر افغانی برای سال‌های ۲۰۲۶-۲۰۳۰، آغاز شد

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷
ورکشاپ دو روزه‌ برای نهایی‌سازی پلان استراتیژیک ترتیب‌شده، به‌منظور تنظیم خدمات بشردوستانهٔ هلال‌احمر افغانی و دستیابی به نتایج مطلوب برای پنج سال آینده، در کابل. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

میدان وردگ؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شده‌اند

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت میدان وردک، به ١٧٢٥ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

BACK TO NEWS