بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید کمک نقدی صورت گرفت

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۵۳
B

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ابراز همدردی انسانی با خانواده‌ای که در پی بارندگی‌های شدید اخیر در ساحه افسوترِ مربوط شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، کودک ۷ ساله خود را از دست داده‌اند، مبلغ ۳۰ هزار افغانی مساعدت نقدی ارائه کرد.

سید اسدالله، سرپرست این خانواده، که با وجود معلولیت جسمی، مسئولیت تأمین نفقه خانواده‌اش را نیز بر عهده دارد، از این کمک ابراز قدردانی نموده و اظهار داشت: این مساعدت در کاهش مشکلات روزمره ما بسیار مؤثر واقع خواهد شد.

رسیدگی به‌موقع به خانواده‌های آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید و ارائه کمک‌های نقدی و بشردوستانه به آنان، از وظایف اساسی هلال‌احمر افغانی به‌شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که. . .

BACK TO NEWS